Stone Free Публикувано Декември 22, 2009 Публикувано Декември 22, 2009 (Редактирано) http://www.myspace.com/thevalyo Колеги, и аз доживях да си спретна един майспейс с разни композицийки по които съм бачкал. Ще ми е интересно да чуя мнения, препоръки, пр Също, ако съм ви симпатичен ме адвайте, че имам само 5 приятеля , некъф асоциален се чувствам ..на първо време мисля да не адвам Alice in Chains и Faith No More, etc Поздрави, Valyo Редактирано Декември 22, 2009 от Stone Free Цитирай
ultramega Отговорено Декември 22, 2009 Отговорено Декември 22, 2009 Аз те аднах Слушах първото парче... звучи яко продължавам нататък ... Цитирай
Daniele Petrovichi Отговорено Декември 23, 2009 Отговорено Декември 23, 2009 (Редактирано) Браво пич и аз те аднах. Харесва ми работата ти като цяло. Не знам студийно ли си записвал, но има нужда да се пипне по баланса, както и при моите парчета (home made) http://www.myspace.com/danielpetrov. Успех в живота Редактирано Декември 23, 2009 от Daniele Petrovichi Цитирай
tocata Отговорено Декември 23, 2009 Отговорено Декември 23, 2009 (Редактирано) Честито!!!!!! Яка музика ... Номер 4 ме изкефи много.. Редактирано Декември 23, 2009 от tocata Цитирай
Icarus Отговорено Декември 23, 2009 Отговорено Декември 23, 2009 Яко наркоманията!!! И аз те аднах Цитирай
разбойник Отговорено Декември 23, 2009 Отговорено Декември 23, 2009 Браво! Ад-нах те да не се чувстваш самотен Цитирай
kmfb Отговорено Декември 23, 2009 Отговорено Декември 23, 2009 Много яко! Поне първото парче, продължавам нататък ... ад-нах, естествено Цитирай
Stone Free Отговорено Декември 23, 2009 Автор Отговорено Декември 23, 2009 Мерси за яките отзиви! Супер сте @Daniele - да, има си работа по миксовете, не са финални версиите и аз като тебе си бачкам у нас на PC-то, с контролерчета и подобни. Като има ъпдейти, ще пускам! Цитирай
bulby Отговорено Декември 23, 2009 Отговорено Декември 23, 2009 Еее, време беше да ги изкараш на бял свят тия ми ти музики! Цитирай
TheNextDimension Отговорено Декември 24, 2009 Отговорено Декември 24, 2009 Много приятна атмосфера и странни хрумвания!!! Цитирай
fLiSk Отговорено Януари 5, 2010 Отговорено Януари 5, 2010 Вальооооууууууу ! Как съм та изпуснал бре джънки АЙде другия път като си дойда ще трещим Тъндърбот реге дет метала с джас елементи няма да го коментирам, знаеш че съм фен Много конТцепцуалитизъм много нещо, радвам се че най-накрая се престраши да ги изкараш тия неща из мрежата. Цитирай
MDFk Отговорено Януари 5, 2010 Отговорено Януари 5, 2010 Колега, имаш адски свежи неща! Евала! Няма да те адна, просто защото нямам майспейс. Ако си направя си първа писта обаче. Цитирай
Recommended Posts