badValue Публикувано Декември 21, 2009 Публикувано Декември 21, 2009 (Редактирано) от ТОЗИ магазин мислех днес да доръчвам, но ще остане за утре харесал съм си и мога да поръчам и за още някой(и) ако иска , но имам изискване , които си поръча да ми дойде на крака да си ги вземе(ако не е навит да си ги поръчва сам) - дървеница/мусагеница... метро станцията(Мусагеница), за да е удобно на тези от "другите" квартали, затова офертата е само за Софиянци!!!(а не ми се ходи до куриери да ги пращам.. а и цената ще му дойде като да си ги поръча "той" за където си живее) също така трябва да е в удобно за мен време .. около 9:00(сутрин) и 18:00(вечер) минавам от там всеки работен ден.Нека да "поръчват" само хора, които са навити на тези условия. доставката няма да я деля с никой!!!(ако са над 10 пакета доставката е БЕЗПЛАТНА, което в крайна сметка би повлияло само на мен) $->лв. (всеки да знае колко ще плати)мисля че кредитната ми карта ще я "накажат " 1.35-1.40(не смятам че ще е повече) за долар, което значи че на толкова ще таксувам и аз, като за улеснение и за да не се разнасят стотини, всичко над 10ст ще го закръглям нагоре (пример 4.26-> 5лв) .. (7.08 = 7лв) цени и модели са тези от магазина!!!!! -- моля ако има желаещи да ми пуснат линк към стоката и бройка на пакетчета ... (за всяки артикул си пише колко перца има в "пликче) пример: (снимката е и линк) 12 стандартни тортекс - $2.80 * 1.40 = 3.92 (4лв) ако настане голяма дандъния на НИКОЙ няма да поръчам, а само за мен!!! също така е хубаво да не изкупя целия магазин , ако някой иска повече перца нека да си поръча сам, няма да му е голяма набутвация (очаквам да направя поръчка за макс 5-6 човека и не повече от 15 "пликчета") ..... ако някой има въпроси .. да пита ТУК в темата за да е ясно на всички. Редактирано Декември 21, 2009 от badValue Цитирай
trolla Отговорено Декември 21, 2009 Отговорено Декември 21, 2009 Извини ме, че ти пиша в темата !!! Правя го за да не пускам друга Ако някой от Пловдив иска да си поръчаме и ние (понеже не отговаряме на условията на badValue ) нека пише ЛС и да организираме нещо Цитирай
rockfire Отговорено Декември 21, 2009 Отговорено Декември 21, 2009 (Редактирано) За всеки случай ви пускам един линк , на който има цена за доставка до БГ - при положение , че ви интересува! http://instruments.shop.ebay.com/Picks-/20...tpos=&gbr=1 Редактирано Декември 21, 2009 от rockfire Цитирай
badValue Отговорено Декември 21, 2009 Автор Отговорено Декември 21, 2009 като допълнение към rockfire... доставката до БГ е 3-4 $ ...а за поръчка на 10 и повече артикула доставката е БЕЗПЛАТНА Цитирай
badValue Отговорено Декември 22, 2009 Автор Отговорено Декември 22, 2009 преди малкосе втрещих като видях(не ме питайте какво правя по това време), че имам ЛС с поръчка за 12 пликчета!?!??!?!? Ще се чуя с човека да се разберем... че и преди сме имали приказка... но за бога хора ... при тези бройки това си е направо отделна поръчка, при това безплатно ще си отиде направо при подателя("пожелателя"), а и са си хич да не е са си $40(около 150 пера) колкото и да ви обичам не мога да поръчвам толкова... мислех си че ще поръчам по 1-2 пликчета на човек , а то какво се получи..... Цитирай
badValue Отговорено Декември 22, 2009 Автор Отговорено Декември 22, 2009 в 3:58 смятам да затворя предложението .. 24ч които видял - видял ... другите да гледат по- често в форума!!! Цитирай
badValue Отговорено Декември 22, 2009 Автор Отговорено Декември 22, 2009 (Редактирано) поръчани(и платени) 16 пакета на обща стойност $46.38 след 3-4 дена ще мога да кажа на каква стойност е за да се изчисли курса на долара поръчаха 4 човека (те си знаят) кой са.. като дойдат ще им кажа (на ЛС) Редактирано Декември 22, 2009 от badValue Цитирай
badValue Отговорено Февруари 12, 2010 Автор Отговорено Февруари 12, 2010 ... информация към хората, които са си поръчвали от същия търговец вчера ми върнаха парите(от пейпал) понеже нито аз нито те успяха да се свържат с продавача в диспута свързан с това, че перата не съм ги получил .. така че не изпускайте срока да си искате обратно парите ако не са ви дошли перата!!!!! случват се такива работи с ибей !!!! Цитирай
Yves Отговорено Февруари 12, 2010 Отговорено Февруари 12, 2010 Какъв е срока за искане на парите обратно и към кого трябва да се обърна? Те са минали няма и 3 седмици, ама ако случайно не дойдат до след още 1-2 да предприема действия Цитирай
badValue Отговорено Февруари 12, 2010 Автор Отговорено Февруари 12, 2010 срока в който трябва да "инициираш" диспут в PayPal е 45 след плащането .... след това имаш 20(ми се върти) дена в които да си комуникираш с продавача ...(не съм ги получил, пратил съм ги .. и т.н. ) да се обеждавате и до15-20 ден ако не си доволен от това как се движат преговорите можеш да "превърнеш" диспута в Claim и тогава пейПал преценява при мен заради липса на комуникация прецени в моя полза и ми върна ВСИЧКО Цитирай
Recommended Posts