KingdomX Отговорено Януари 21, 2006 Отговорено Януари 21, 2006 Аз свиря от 13 години от които 2-3 съм свирил без перо(щото не можех) Сега свиря с Xtra Hard перо .Не съм ходил на уроци никога и сам съм се учил как да го хващам ит.н.Един съвет от мен всеко да си свири както му е удобно икто мойе,но ако искаш да изкараш добре изчистен тон от коитарата дали ще е с дист. или без трябва перо.Променя се тона на инструмента в зависимост от това с каква дебелина перо свириш.Свирил съм и със супер тънки,но не звучи така добре.Абе перцето му е майката За перото то просто е задължително при свиренето на метъл или нещо от тоя сорт.Но не всяко парче изисква перо наи добре е да увладееш и двата начина на свирене.Примерно <Блаинд Гардиан> имат едно парче казва се <Бард Сонг> там се свири с пръси иначе няма как да се изсвири. това е моето мнение Цитирай
Hantov Отговорено Януари 21, 2006 Отговорено Януари 21, 2006 Аз нямам много опит но сам си на мнение че някои неща трябва да си се свирят с перо, а други с пръсти...и не знам как едното може да измести другото, например как ли се свири някоя яка резачка на Пантера с пръсти :think: Цитирай
KingdomX Отговорено Януари 22, 2006 Отговорено Януари 22, 2006 ...и не знам как едното може да измести другото, например как ли се свири някоя яка резачка на Пантера с пръсти :think: Не може или трябва да си изрод Цитирай
Recommended Posts