faflu Публикувано Декември 19, 2009 Публикувано Декември 19, 2009 Здравейте колеги, За пръв път публикувам нещо писано от мен. Това го написах тази сутрин и ще се радвам да чуя мнения. Този ден Слънцето дали ще заблести като твоята усмивка към мен,този ден. Слънцето дали ще засвети със твоето сияние пред мен,този ден Слънцето дали ще освети твоето съзнание за мен, този ден. Слънцето дали ще усети сърцето ми е в плен, този ден. Този ден е тъй спокоен, този ден е тъй красив, този ден се чувствам, че съм жив. Този ден е тъй самотен, този ден е толкоз сив, този ден усещам, че съм жив. Вятъра дали ще донесе малък полъх от парфюм към мен, този ден. Вятъра дали ще занесе едно мъничко цветче до теб, този ден. Вятъра дали ще отнесе твоето съзнание към мен, този ден. Вятъра дали ще понесе със разтворени криле, аз летя, този ден. Цитирай
hand_of_doom Отговорено Януари 7, 2010 Отговорено Януари 7, 2010 Като послание ми допада, но си оправи ритъма, защото доста трудно се чете (звучи на места като роман) Цитирай
faflu Отговорено Януари 8, 2010 Автор Отговорено Януари 8, 2010 Еми какво да ти кажа. Че е послание, послание е. Че е объркано - объркано е. Какво да се прави като тука една въпросна дама ме (п)обърква и всичко излиза така... Ако се пооправя, може и да седна да го приведа в що-годе нормален вид. Цитирай
Dan Отговорено Януари 24, 2010 Отговорено Януари 24, 2010 (Редактирано) Здравей, измислих акорди към текста, но трябва малко да се преработи, напр. : 1. Слънцето ще заблести ли като твоята усмивка Слънцето ще засвети ли със твоето сияние ???? (тук се губи римата) Слънцето ще освети ли твоето съзнание за мен, този ден. Слънцето ще разбере ли??? че сърцето ми е в плен, Слънцето ????????????? ??????????????????? припев: Този ден е тъй спокоен, този ден е тъй красив, този ден аз чувствам, че съм жив. Този ден е тъй самотен, този ден е толкоз сив, този ден усещам, че съм жив. 2. Вятъра ще донесе ли малък полъх от парфюм Вятъра дали ще занесе ли едно мъничко цветче ??? (също няма рима) Вятъра дали ще понесе със разтворени криле, аз летя, този ден. Вятъра дали ще отнесе твоето съзнание ??? (тук трябва да се преработи) към мен, този ден. Вятъра, ????????????? ??????????????????? (където са многото въпросителни трябва да се измисли още нещо, за да пасне на акордите), с най-прост пример, трябва да се получи нещо такова, като се следи да има рима: 4 реда 2 + 2(къси) реда 4 реда Припев: 6 реда 4 реда 2 + 2(къси) реда 4 реда Припев: 6 реда Редактирано Януари 24, 2010 от Dan Цитирай
broken_16 Отговорено Януари 25, 2010 Отговорено Януари 25, 2010 Здравей, измислих акорди към текста, но трябва малко да се преработи, напр. : 1. Слънцето ще заблести ли като твоята усмивка Слънцето ще засвети ли със твоето сияние ???? (тук се губи римата) Слънцето ще освети ли твоето съзнание за мен, този ден. Слънцето ще разбере ли??? че сърцето ми е в плен, Слънцето ????????????? ??????????????????? припев: Този ден е тъй спокоен, този ден е тъй красив, този ден аз чувствам, че съм жив. Този ден е тъй самотен, този ден е толкоз сив, този ден усещам, че съм жив. 2. Вятъра ще донесе ли малък полъх от парфюм Вятъра дали ще занесе ли едно мъничко цветче ??? (също няма рима) Вятъра дали ще понесе със разтворени криле, аз летя, този ден. Вятъра дали ще отнесе твоето съзнание ??? (тук трябва да се преработи) към мен, този ден. Вятъра, ????????????? ??????????????????? (където са многото въпросителни трябва да се измисли още нещо, за да пасне на акордите), с най-прост пример, трябва да се получи нещо такова, като се следи да има рима: 4 реда 2 + 2(къси) реда 4 реда Припев: 6 реда 4 реда 2 + 2(къси) реда 4 реда Припев: 6 реда Извинявай,че ти се меша в работата,но ако беше написал текста в завършен вид,щеше да ми бъде по-приятно да чета,тава което си написал Цитирай
faflu Отговорено Януари 25, 2010 Автор Отговорено Януари 25, 2010 Оппп, сори за късното включване. Текста, в завършен вид може да се очаква от мен. Няма да е днес или утре, че съм на изпити, но до края на седмицата ще преработя малко нещата. Още като го поствах си знаех, че не е годен за песен в този си вид, но го постнах във вида, в който изникна - объркан и дълъг, с неясна цел. Ей сега като си изясня целта и като чуем какви предложения има колегата за акорди и кой знае какво ще излезе Благодаря за отзива. Очаквам включване пак. Цитирай
Recommended Posts