yellow nEuphoria Публикувано Декември 19, 2009 Публикувано Декември 19, 2009 Searching, Seek and Destroy 4shared Цитирай
Joys Отговорено Декември 19, 2009 Отговорено Декември 19, 2009 Searching,Seek and Destroy 4shared Добрата стара металика. Намали касите в микса и ако може да сложиш 2-ра ритъм китара освен соло на десния канал ще бъде още по добре. Успех ! Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Декември 19, 2009 Автор Отговорено Декември 19, 2009 Ще я дублирам, да наистина го оставих така като дупка, а касата малко ще я прибера, тоест целите барабани отпред на 50 херца... ама и така става Цитирай
Ивелин Отговорено Декември 19, 2009 Отговорено Декември 19, 2009 Searching,Seek and Destroy ф прек превот: Сийче, Сакам да стрОим Цитирай
Heartman Отговорено Декември 19, 2009 Отговорено Декември 19, 2009 До сега повечето неща които правеше ги слушах и не бяха лоши ама тоя микс не ми хареса.Барабаните нещо не звучаха добре,силна касата доста.Китарките нещо мътни с някакъв хал и много назад,а баса на места искачаше като фънкарски със слап.Иначе изсвирването не е лошо. Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Декември 19, 2009 Автор Отговорено Декември 19, 2009 (Редактирано) Прав си, пробвах друг метод, китарата лявата на Джеймс и дублирана в другия канал с малко плейт, и тва пък баса, дигам високите, и на тия места изкача като фънкарски, понеже е с перо и некъп готин пресет на Ampeg AMP, пък за барабаните да преебах ги, прекалих с атакера и компресора... искам ги остри ама кривят, а за китарите със софтуерен усилвател и евтина китара, така се получава Мерси! Абе квото толкова, айде и тая песен зад гърба ми Редактирано Декември 19, 2009 от yellow nEuphoria Цитирай
Yves Отговорено Декември 19, 2009 Отговорено Декември 19, 2009 Нещо китарите ми звучат като допълнително лепнати на готов бекинг трак.....от лаишка гледна точка така ми се чува Не знам какво му е музикантското обяснение. Цитирай
Ивелин Отговорено Декември 19, 2009 Отговорено Декември 19, 2009 Разминавания в нивата/ефектите/панорамите/еквилайзера? Цитирай
Ивелин Отговорено Декември 19, 2009 Отговорено Декември 19, 2009 не разполагам с много неща - компютър с 2гб рам и при много товарене бръмчи като трабант, а китарите вероятно са мазни, защото им махам шума, който идва от безкитарния вход Причната, поради която парчето е в Кавъри, а не в Смесване (освен, че инструментала е цял) е: - търси се вокал! Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Декември 19, 2009 Автор Отговорено Декември 19, 2009 ^ мерси, нали съм си лайно и съм в шит лист, не мога да отговарям на пичовете... Цитирай
ultramega Отговорено Декември 19, 2009 Отговорено Декември 19, 2009 Много стържат китарите Да не са ръждясали струните Цитирай
sasog Отговорено Декември 19, 2009 Отговорено Декември 19, 2009 Mиксът на места е вярно, че дъни кофата, но като цяло кавърът ме кефи.С леко пипване на звука ще стане работата Чакаме преработката Цитирай
james-assya Отговорено Декември 19, 2009 Отговорено Декември 19, 2009 Гадняр и лъжец, няма да ти казвам никога повече какво записвам, нали ми обеща да не го качваш преди да съм завършила мойта? Тва е ебаси и гадното да прецакаш някой. И плюс това вече ти казах че тва не е правилния звук на китарите от 80те Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Декември 19, 2009 Автор Отговорено Декември 19, 2009 Аз ти писах в скайп, че ще я кача... ти твойта никога няма да я завършиш Цитирай
james-assya Отговорено Декември 19, 2009 Отговорено Декември 19, 2009 Ще видим, да заета съм тия дни но пък може и да я завърша...... Цитирай
Recommended Posts