pekotzvetkov Отговорено Януари 19, 2010 Отговорено Януари 19, 2010 Ето нещо и по-старо: http://www.muziboo.com/Regenkatzen/music/money-defection Това много ми харесва, браво! Цитирай
Свилен Бас Отговорено Януари 21, 2010 Автор Отговорено Януари 21, 2010 (Редактирано) ^ След това парче (точно този запис), Светле стана от барабаните и си тръгна от студиото (това се случи малко след началото), така че това беше последният ни общ запис и общо свирене с него, което смятам засилва култовостта на парчето ...но тези неща, заедно с други радости ще бъдат скоро описани в майспейс - много ни е дълга историята и все не успявам да я синтезирам или се случва нещо ново и други работи Редактирано Януари 21, 2010 от ...taka li e? - a taka. Цитирай
TONY Отговорено Януари 22, 2010 Отговорено Януари 22, 2010 Чух няколко от песните. Харесах бас и вокалните линии. Женският вокал, мъжкият по скоро не. Барабаните са ми много кашонести. Успех с новият барабанист! Цитирай
Свилен Бас Отговорено Януари 23, 2010 Автор Отговорено Януари 23, 2010 ^ "Кашонести" са понеже такъв беше комплектът, а и защото записите (бас и барабани, и глас, без този с мъжкия вокал) са правени с кондензаторен микрофон за стаята Изобщо не говорим за звук тук, а само за представяне на груби и сурови идеи (както се казва и демото - RAW DEMO), които са предимно за ценители Изчистени басови линии, диалози, аранжименти и звук очаквайте скоро (но не много скоро), а до тогава се дивете на дивото П.П.: Някои от нещата са крайно различни - може би, ще е добре да опиташ да ги чуеш всичките Цитирай
kitaratapesho Отговорено Януари 23, 2010 Отговорено Януари 23, 2010 (Редактирано) Хаха, кефите бе пичове (и дама) Не минавам много често през този раздел и съм пропуснал да чуя хавата ви. Ами общо взето всичко, което чух ме кефи - бих дошъл и ви слушал на живо с удоволствие. Забележки няма (освен тук-таме ритмически разминавания, но записът в студио ще елиминира въпросните, предполагам). Вокалката е супер - много готин глас и пеене! Свилен вкарва психарските бас линии! Барабаниста - кой е в момента? Има ли го, няма ли го? Не разбрах к'во се слУчи... Успехи, Пешо Редактирано Януари 23, 2010 от kitaratapesho Цитирай
fildi Отговорено Януари 23, 2010 Отговорено Януари 23, 2010 Специално за kitaratapesho понеже писа, че би слушал бандата на живо, ето тук едно видео от последния концерт на Regenkatzen. В случая зад барабаните съм аз, защото бяха прекъснали отношенията си със Светльо. Обадиха ми се 4 дни преди участието и имахме 4 репетиции, от които само една в пълен състав. За плановете на бандата обаче най-добре да се изкаже Свилен. И без повече да досаждам, ето го и ВИДЕОТО . Дълго е 35 минути на който му се гледа цялото.... Цитирай
BORIMORT Отговорено Февруари 23, 2010 Отговорено Февруари 23, 2010 Готина музика и много свеж звук... На няколко пъти се улавях как вкарвам соло тромбон... Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Февруари 24, 2010 Отговорено Февруари 24, 2010 Money Defection!!!! свежарско :)I'm staying here drinkin a beer !!!! докато слушах за първи път се сетих за началото на Guns of Brixton на Clash мисля, че му ходи такъв тип продукция много готска идеята с мъжкия вокал!!!напомни ми на даскала от Wall/Floyd също така страхотно впечатление прави лиричния,но moody тон на вокалистката иначе For You ми е любима за момента, много яка мелодия !!! Цитирай
Свилен Бас Отговорено Януари 7, 2013 Автор Отговорено Януари 7, 2013 Стила е джапънки Иначе аз съм ви почитател още откакто ви чух с кандидатурата за феста Официално е вече. Това ни е стилът, а ти, явно, си кръстник и ще треа да се черпим, значи "Определят стила си като "Джапънки" (минималистичен ДЖАз/интелигентен ПЪНК И ноти)." Цитирай
Recommended Posts