apotapo Публикувано Декември 16, 2009 Публикувано Декември 16, 2009 Ето я песента странна е на звучене не мога да определя стила, (ако въобще може да се говори за такъв). На места криви вокала, но е записван със скайп мик. за 5 лв. Надявам се да не ви увреди слуха http://www.4shared.com/file/174513865/6a2f..._lying_man.html Цитирай
BaMnupa Отговорено Декември 16, 2009 Отговорено Декември 16, 2009 Яко прог-парче има добър аранжимент и наистина трябва с банда да го запишеш. Твърде лекичко е за моя вкус, дори за прог, но е добро като песен. Вокалите са проблемни на всички, особено с това да се пее без да се старае човек да пее, а да го изрази. Става, ама с много повторения и още толкова за по-сигурно. Аз не бих могъл по-добре, но не оставяй така нещата. Намери си банда и забивайте! Цитирай
Polyphone Отговорено Декември 17, 2009 Отговорено Декември 17, 2009 Много хубаво парче е станало, еклектично някак! Между другото тембърът ти ми напомня много за този на фронтмена на Styx. Цитирай
apotapo Отговорено Декември 19, 2009 Автор Отговорено Декември 19, 2009 Polyphony, ще предам на вокала, Радвам се че ви хареса не очаквах някой да я изслуша до края, записа е доста посредствен, (ако може даже да се нарече запис). Някой ден може и да бъде изсвирена с група, но ме съмнява да види бял свят. Благодаря ви че отделихте от времето си да анализирате това музикално недоносче. Цитирай
KingdomX Отговорено Декември 20, 2009 Отговорено Декември 20, 2009 Парчето е много готино, рядко ми се случва да изслушам нещо докраи, но в това определено имаше нещо, което не присъстваше в останалите, че и ме накара да пиша. Не е задължително да се свири от банда, просто ще е добре да има по студийно звучене, тогава нещата ще са.... Да де и като гледам нищо съществено не съм казал, но е време да си поправя грешката. Има силно начало, което вероятно е причината да го изслушам докраи, вероятно и обръщането на ритъма на барабаните ме е грабнало, понеже това не е нещо, което се чува често. Малката фраза (Living your life for love, ако правилно съм го чул), която се изпява след 1:10 минута не ми звучи уверена, някак си много плахо. Може би ако има един малко по-добър микрофон от този за 5 лв. нещата ще имат далеч по-добър резултат и донякъде разбирам защо вокалите не ми звучат много наред. Инъче има много идей, има най-важното - ясен модел и завършек. Преди време някъде споменавах едни синусуиди за динамиката на парчетата и мисля, че тук я има, макар, че е с по- странна форма. Засега толкова мога да изложа по въпроса, надявам се , че като пуснеш следващият вариант на същата песен да имам много повече за казване. Цитирай
ultramega Отговорено Декември 20, 2009 Отговорено Декември 20, 2009 Браво, много добро парче Дано да имате възможност за подобрения по записа. Цитирай
black_waltz Отговорено Декември 20, 2009 Отговорено Декември 20, 2009 Готино парче и вокала е учудващо кадърен, на места не звучи много сигурен, ообаче определено има зверско количество потенциал, кефи ме. Бих се радвал да чуя парчето записано с истински инструменти. Цитирай
apotapo Отговорено Декември 21, 2009 Автор Отговорено Декември 21, 2009 Kingdomx, благодаря за обстойния коментар. Радвам се че някой е забелязал смяната на ритъма. Значи има някакъв ефект, а не звучи като дефект black_waltz, вокала по образование е певец, но не и по месторабота , така че сигурно за това не ти звучи много сигурен, поради липса на време да поддържа гласа си, that's life!!! Радвам се че сте слушали парчето докрай и идеята ви е допаднала. Цитирай
Recommended Posts