Black Bird Публикувано Декември 16, 2009 Публикувано Декември 16, 2009 Нов саунд. http://nalbantov.com/untitled_Dimi_Mix.mp3 Как ви се струва за новия ми албум ? Благодаря Дими Цитирай
рахата Отговорено Декември 16, 2009 Отговорено Декември 16, 2009 Митак,баса не е ли малко слаб?Иначе явно съм абониран да ти харесвам музиката,така че-кефи ме!Кога ще е готов албума-да попитам аз направо в кухнята? Цитирай
BaMnupa Отговорено Декември 16, 2009 Отговорено Декември 16, 2009 Имаш афинитет към снеъра и касата. Ненужно силни са според останалите неща. Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 16, 2009 Автор Отговорено Декември 16, 2009 така генерално или ти е такъв вкуса ? Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Декември 16, 2009 Отговорено Декември 16, 2009 Баса хич не е слаб, може би малко високи, само това Цитирай
BaMnupa Отговорено Декември 16, 2009 Отговорено Декември 16, 2009 Исках да кажа, че е затворен звука. Осбено касата много напред ми идва, може и да ми е друг вкуса. Музиката е чудесна и свиренето. Не мога да определя точно но има някакво "баш в лицето" балансиране на отделните инструменти. Може и така да е целта. Но си избрал всички да са със затворен звук, все ендо са в sound booth кабинка, само снеъра има лек ревърб назад. А където отваряш със соло китарата мажорния риф, касата изхвърча напред адкси осезаемо. А басът просто е на ухото ми така да се каже. Може би ще се ориентираш по лесно какво искам да опиша тук: http://www.youtube.com/watch?v=CXFq4HI3D2s...feature=related Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 16, 2009 Автор Отговорено Декември 16, 2009 Е, на дядо Сатс дръма му е най отпред... Искаж да кажеш, че няма ембиънс? Цитирай
BaMnupa Отговорено Декември 17, 2009 Отговорено Декември 17, 2009 (Редактирано) Може би търсиш по-агресивен звук на касата. Не е като този на Сатриани в това гениално парче. Не знам дали на мастеринга се дължи това, но някак си техните записи звучат спокойно и ненатоварващо слуха, докато почти всички тукашни имат някаква "близост". В парчето Time ритъм китарите също са така близки, ама някак си имат околна отвореност. Нямат нищо общо с ревърба нито на барабаните, нито на соло китарата. Изобщо нищо няма общо като пространство едно с друго и са съчетани перфектно. Толкова съм ги слушал и пак не знам как "да ги видя". Според мен, когато имаш концепция как дадените инструменти в аранжимента ще получат околнот си пространство, когато ги смесваш е просто въпрос на баланс на нивата за да ги смесиш. Да не говорим, че баса комай му е синтезаторен или поне аз мисля, че и такъв е наличен. Е, то за тва там си има хора дето си разбират от работата. Силно се съмнявам Сатриани да ги е направил сам така перфектни. Пробвал ли си да даваш други хора да ти смесват записите. Аз съм пробвал и резултатите са доста добри. Въпрос на намиране на съмишленик е, което е най-трудното. ---------------- П.п. Да, знам и че е въпрос на апаратура и помещение. За нашите домашни условия твоите неща са светлинни години напред. Редактирано Декември 17, 2009 от BaMnupa Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 17, 2009 Автор Отговорено Декември 17, 2009 Всичко което казваш е така. А, да имам концепция. Суров " ИН Фейс " Модерен звук. А не саунд от 80 те. Може би заглавието е подвеждащо. още една версия http://nalbantov.com/untitled_Dimi_Mix2.mp3 Цитирай
sw1tched Отговорено Декември 17, 2009 Отговорено Декември 17, 2009 Новия повече ми харесва Бих предложил да дръпнеш фуса назад защото е доста доминиращ, все още. Може и малко по-наляво да е, но това е мое виждане. Цитирай
zwero Отговорено Декември 17, 2009 Отговорено Декември 17, 2009 На мен ми харесват и двата варианта. Потребителите са с различен вкус, имат си еквалайзери, да се оправят... Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Декември 18, 2009 Отговорено Декември 18, 2009 (Редактирано) ^ Е като имам EQ и променям цялата mp3-ка, а не това което искам.. Митак миксовете са супер готини... Само напред Пък за фуса, що в ляво бе я го дръпни в дясно :metalist: Редактирано Декември 18, 2009 от yellow nEuphoria Цитирай
Ивелин Отговорено Декември 18, 2009 Отговорено Декември 18, 2009 ^Дам, фусовете ги слагат по-често в дясно, може би за да имаш усещането, че си пред барабаните, а не зад тях (колкото и да ти се иска!) Цитирай
BaMnupa Отговорено Декември 18, 2009 Отговорено Декември 18, 2009 Важна е отправната точка. И според настоящия фус може да се направи микс. Въпрос на слух. Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 18, 2009 Автор Отговорено Декември 18, 2009 Много рехав тия микс бре...кво съм слушал... Добре, че се наспах...тая сутринг с 2 акорда и малко соло, по добре стана в нов прект...с повече среди обем и пауър... Тоя микс само фус и тва е Цитирай
Recommended Posts