icho7ryches Публикувано Декември 28, 2005 Публикувано Декември 28, 2005 А, бе... на моя вокалист му се е прилопало на тъпани, та ме кара да му търся някой да го понаучи! :think: Представяте ли си?! :wall: Та така... ако някой дава уроци (или знаете за такива) в Студентски град или Дианабад - свиркайте! По принцип става въпрос за по-метълско лопане... нали знаете с две каси и т.н. Върви му обяснявай на моя човек, че в началото няма да може да държи палките, ама той си държи на двете каси! :stop: П.П. Кажете и за някви цени за уроците, пък току-виж моя човек се е отказал! Бъзикам се, бе... за сега уж е много навит! Цитирай
NoSoul Отговорено Декември 28, 2005 Отговорено Декември 28, 2005 Твоя човек знае ли какво е кардан? Не знам просто вокал ли е, или свири и на друг инструмент, но обясни ли му че с каквото и да се захване трябва да се упражнява? Преди всичко му трябва да има каде да се упражнява - уроци само не стига..... а и + това за барабанист се иска поне малко ритмичност, а не позьорство и просто практика. Малко нито ръкава нито клина нацелих, но тея неща са важни за какъвто и да е инструмент. За барабаните суха математика не е достатъчна... Цитирай
Katsko Отговорено Декември 28, 2005 Отговорено Декември 28, 2005 (Редактирано) шо бе,мое да си има 2 каси с 2 педала,за кво му е кардан а иначе не си съвсем прав.нека походи пича месец-два на уроци да види за него ли е тая работа или не и тогава чак да мисли за собствени барабани Редактирано Декември 28, 2005 от Katsko Цитирай
icho7ryches Отговорено Декември 29, 2005 Автор Отговорено Декември 29, 2005 Да, бе... алтернативата с кардана е ясна! Говорех принципно за двете каси. А и не мисля, че моят човек действително ще става барабанист... просто иска да се пробва да полопа някъде тъпани, а и ако понаучи нещо от цялата работа - ще му е от полза! В крайна сметка си помислих, че ако някой тук се навие да изкара малко пари от уроци по барабани - всички ще са доволни! П.П. Е... ако има навити или такива, които знаят къде се дават уроци - да се обаждат! Цитирай
ufsa Отговорено Януари 5, 2006 Отговорено Януари 5, 2006 Да, бе... алтернативата с кардана е ясна! Говорех принципно за двете каси. А и не мисля, че моят човек действително ще става барабанист... просто иска да се пробва да полопа някъде тъпани, а и ако понаучи нещо от цялата работа - ще му е от полза! В крайна сметка си помислих, че ако някой тук се навие да изкара малко пари от уроци по барабани - всички ще са доволни! П.П. Е... ако има навити или такива, които знаят къде се дават уроци - да се обаждат! на четвъртата пряка сечяща Стамболийски в посока Арена погледнато от опълченска.След като влезе в пряката трябва да влезе в метална врата до аптека "Сана".РАЗБРА ЛИ ? Не знам за даскали на територията на Ст.град или дианабад,но ако твоя човек наистина има желание да се занимава с музика би трябвало да е готов да отиде и до село Маимундере да лопа на тъпана. Цитирай
Elan Morin Tedronai Отговорено Януари 6, 2006 Отговорено Януари 6, 2006 а, дали ще пее докато свири. защото това ми изглежда доста трудно. Цитирай
wessy Отговорено Януари 7, 2006 Отговорено Януари 7, 2006 а, дали ще пее докато свири. защото това ми изглежда доста трудно. как бе нашия барабанист може да свири и да се : - лигави - пее - говори - пуши - пие бира и това без да бърка и да клати Цитирай
bonzo Отговорено Януари 7, 2006 Отговорено Януари 7, 2006 Да бе и аз по едно време правех соло с една ръка ,а с другата говорех по телефона А ма това беше като се запалих по Денис Чембърс. Цитирай
Elan Morin Tedronai Отговорено Януари 7, 2006 Отговорено Януари 7, 2006 е, може и да лъска бастуна. това едва ли има голямо значение въобще за по-доброто свирене... мисълта ми беше, че да си като Дон Хенли от Eagles не е лесно. поне в моите очи. аз не съм вокален и музикален теоретик и специалист. просто знам, че ми е много по-лесно да си говоря и да ти тананикам или мърморя докато правя упражненията си. Цитирай
The Crow Отговорено Януари 8, 2006 Отговорено Януари 8, 2006 Момчета спрете с ОФФТОПИКА :read: Цитирай
icho7ryches Отговорено Януари 12, 2006 Автор Отговорено Януари 12, 2006 хехе... благодаря на всички "изходили се" по темата! специални благодарности на UFSA за полезната информация! Да го видим сега тоз моя вокал дали ще почне и да лопа! Цитирай
adXok Отговорено Януари 12, 2006 Отговорено Януари 12, 2006 icho7ryches, аз пък предлагам на твоя вокалист първо да му се обясни за какво служат барабаните. вярно е, че изглеждат атрактивно, сложно и някак разбойнически, ама от барабаниста ЗАВИСИ дали ще свири добре ЦЯЛАТА група. За пример ще ти дам съфорумците от Distorment (не се сърдете момчета, ама барабаниста ви е за пример, като се имам предвид годините му). Ta, icho7ryches, кажи на вокалиста си, че ако иска само да се научи на барабани, за кеф, няма смисъл. По-добре да наблегне на вокалите... Иначе ако е решил барабанист да става, пък било то и заедно с вакалстването, ще му е необходим първо един словестен урок за това какво го очаква. Но мисля, ,че е нанй-добре ако така или иначе е решил за ташак да си лопа, да каже какво иска да свири... щото стилове има много. Ако ее за екссртемното свирене на барабани, виж там има много джангър! Аз съм в Студентски град сега и можее някоя неделя да се видим да обсъдим. НИКАКВИ ПАРИ НЕ ИСКАМ. Но и не давам уроци НА барабани, виж по барабани мога да кажа една две приказки, макар да си ги разбирам по мой си начин нещата с терминологията! Цитирай
zazo Отговорено Януари 12, 2006 Отговорено Януари 12, 2006 Всеки може да прави това, което му доставя удоволствие Цитирай
Quad Damage Отговорено Януари 16, 2006 Отговорено Януари 16, 2006 Ееееехехехе вие сте ме изкарали баси олигуфрена ....(поне имате чуство за хумор) Скоро ще качим ,някоя наша трясня тук и ще можете да ми се смеете на барабаните,колкото си искате. Цитирай
Recommended Posts