pacman Отговорено Декември 16, 2004 Отговорено Декември 16, 2004 Признавам си, 'ТЕ' лекинко ме дразнят, но немога и да не призная че бат' ви Звездомиров е дОбър Цитирай
разбойник Отговорено Декември 16, 2004 Отговорено Декември 16, 2004 За Lightwave: Обикновено се комбинира с пиезо или активно повдигат високи, защото при този вид адаптер звукът е доста по-глух от нормалното. Чувал съм че звучи добре за фретлес (Zon имаха такъв модел с графитен гриф) За пиезото: При качествена с-ма звукът е по-акустичен и по-близък до реалния звук на баса. В зависимост от това какво търсиш или как ти звучи тупалката това може да е както плюс, така и минус. За мен това са екзотики - приятни, алтернативни, като щипка подправка добавена към истинския звук. Не ме разбирайте погрешно, всеки може да харесва и ползва каквото си иска, но не вярвам че някой от тези типове адаптери ще се наложи кой знае колко. Все пак не е зле да има нови идеи. Цитирай
Recommended Posts