Jump to content
Българският форум за музиканти

Бива ли я?


tritritri

Recommended Posts

Бих исакал компетентно мнение дали тази китара е добра за начинаещ като мен или пък ако нее кажете защо-

електрическа китара Stagg S300

 

-дърво на тялото: елша

 

-дърво на грифа: палисандрово дърво и клен

 

- маслени ключове , 22 позиции

 

- 3 единични адаптери, тремоло

- потенциометри (1*volume 1*tone

 

Гаранция 12 месеца

 

Ако е нужна картинка кажете.

Редактирано от tritritri
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моите впечатления от тази китара са лоши. Ключовете не бяха никак изправни (много празни обороти и не държат), бръждене от некачествени прагчета, буксата се развинтваше ... може и да е било кофти бройка не знам, но определено трябва да се прегледа за дефекти преди да се купи, иначе може да останеш неприятно изненадан. А за начинаещ става всяка китара създадена на този свят ... просто защото си начинаещ. Дет се вика между дъска с ластици и гибсън няма да чуеш особена разлика.Вече като задобрееш самият ти ще усетиш че ти е нужно нещо повече. Задължително се допитвай до някой твой приятел, запознат с китарите от по отдавна, или учителя ти по китара. Препоръчително е някой разбиращ да е заедно с теб при закупуването, за да можеш да направиш най оптималния избор.

 

Важен фактор освен качеството на самия инструмент (а се надявам, че ще се потрудиш да прегледаш всички възможни варианти и да направиш най-разумния избор цена-качество) е и стила, който ще свириш. Различните модели китари, с различни адаптери и т.н. са предназначени за различни цели. Естествено пак можеш да свириш всичко на тях, но все пак искаме да извлечем максималното :girl_witch: Разгледай из форума има много много теми, които разискват коя китара, за кой стил е най подходяща. Не на последно място е значим и външния вид на бъдещия ти инструмент. Не за друго, ами просто това ще те стимулира допълнително и ще те кара да се чувстваш добре :girl_witch: Обмисли внимателно покупката, а за да направиш това напълно прочети хилядите други теми, които начинаещи като теб са пуснали във форума. Просто трябва да се разровиш, да потърсиш и да отделиш част от времето си.

Редактирано от Lekov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз също искам да питам, ти защо не Земеш да хвърлиш едно око на темите най-горе в раздела и по специално - темата "прочети това ако си начинаещ"

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.