emo_tion1 Публикувано Декември 12, 2009 Публикувано Декември 12, 2009 Получи се някаква странна смесица от разнородни стилове Парчето мисля, че добре ще му приляга да има женски вокал ( тип Азис ) но за сега е само инструмнтално. Ще се радвам на всякакви коментари Цитирай
arebegai Отговорено Декември 12, 2009 Отговорено Декември 12, 2009 На мен това инструменталче много ми хареса!Може да се развие още и да стане страхотно.Даже се опитах отгоре да свиря нещо с китарата,но нали съм си кьопав,та не се получи(има много неточности и е неритмично).Но все пак ми се струва прилично за моето ниво.Ако някой от професионалистите тук изсвири моето опитче,със неговото усещане за музика и мелодия,сигурен съм,че ще излезе добра песничка.Със разрешението на автора мога да до пусна тук. Цитирай
emo_tion1 Отговорено Декември 13, 2009 Автор Отговорено Декември 13, 2009 Мерси много за коментарите Аребегай- пусни да чуя какво си записал отгоре, ще ми е интересно да го чуя Цитирай
arebegai Отговорено Декември 13, 2009 Отговорено Декември 13, 2009 Ако можех да свиря по-Убаво.....И не се смейте много там,дет' са пробвам да изсвиря един пасаж по-бързо отколкото мога. http://www.esnips.com/doc/77756165-7501-49...0959ba/balkan_2 Цитирай
emo_tion1 Отговорено Декември 13, 2009 Автор Отговорено Декември 13, 2009 Аве мен много яко свириш, ама страшно силна тази китара Трябва да е толкова силно колкото да пълни само в далечината, без да нарушава цялостта на парчето.Ако намалиш записа достатъчно може да се върже добре. Китарата да бъде само като фон Цитирай
arebegai Отговорено Декември 13, 2009 Отговорено Декември 13, 2009 Уж беше намалена.....аз предупредих,че съм сакат През кубето чувах нормално и китарата и музиката.Но остави ги моите глупости,прави си песните както ти е кеф. Цитирай
Polyphone Отговорено Декември 17, 2009 Отговорено Декември 17, 2009 Чудно е ! Поздравления! Втората част малко ми е изнедадваща в началото, но след това някак се свиква с r'n'b прехода. Цитирай
emo_tion1 Отговорено Декември 18, 2009 Автор Отговорено Декември 18, 2009 Чудно е ! Поздравления! Втората част малко ми е изнедадваща в началото, но след това някак се свиква с r'n'b прехода. Мерси много Може би малко силно влиза самия ритъм, понеже в бързината съм забравил да пооправя микса, че като слушам доста силни ми се струват барабаните Цитирай
yotzzo Отговорено Декември 18, 2009 Отговорено Декември 18, 2009 ^ На мен като сила добре ми идват. /Иначе знаеш/ Поздравления за парчето! Само много късо някак си, ама не може да се угоди на всички. Цитирай
emo_tion1 Отговорено Декември 18, 2009 Автор Отговорено Декември 18, 2009 ^ На мен като сила добре ми идват. /Иначе знаеш/ Поздравления за парчето! Само много късо някак си, ама не може да се угоди на всички. Мерси Йоцо, радвам се че ти е харесало Нормално е да не угодиш на всички ... но наистина е кратко. Това е нещо като демо само... В близкото бъдеще дано го довърша цялото заедно с вокал разбира се Цитирай
Бицев Отговорено Декември 27, 2009 Отговорено Декември 27, 2009 Ти кат' си написал "поп-фолк" (че и имена споменаваш) малко ме изплаши - но то си е един съвременен инструментал, с (леки) фолк нюанси, напълно чист от пошлата страна на жанра, натрапил се под това (иначе смислено) име. И "джаз" да се намери тук ще иска напрягане на въображението, макар че бъдещи аранжименти няма да е трудно да го въведат. Дори да не беше използвано във визуалния контекст (харесах и снимките), като че ли най-подходящо жанрово определение би било 'саундтрак'. Свежо и приятно - давай повече от това! Цитирай
emo_tion1 Отговорено Декември 28, 2009 Автор Отговорено Декември 28, 2009 Ти кат' си написал "поп-фолк" (че и имена споменаваш) малко ме изплаши - но то си е един съвременен инструментал, с (леки) фолк нюанси, напълно чист от пошлата страна на жанра, натрапил се под това (иначе смислено) име. И "джаз" да се намери тук ще иска напрягане на въображението, макар че бъдещи аранжименти няма да е трудно да го въведат. Дори да не беше използвано във визуалния контекст (харесах и снимките), като че ли най-подходящо жанрово определение би било 'саундтрак'. Свежо и приятно - давай повече от това! Мерси много за критиката , колкото до джаза не съм се старал да го мисля в точно определен стил, просто в самия процес се получи там на едно място един мотив от 2 акорда нехарактерни за поп-фолка и затова реших да му препиша,че има и джаз в парчето Иначе имам още доста работи да оправям по микса и като времетраене, а и ми се струва че трябва да му оправя честотите малко...Все си мисля, че няма достатъчно високи, ама в тея мастеринг истории не съм много в час Цитирай
Recommended Posts