circles Публикувано Декември 28, 2005 Публикувано Декември 28, 2005 (Редактирано) www.svoevolie.hit.bg чуйте тази банда, случи се така, че парчето Дегенерат спечели някакъв конкурс през 2000 год. на БНР, а певеца им го нямаше и се наложи аз да се дерем за професионалния запис пак в БНР, преценете сами резултата от професионалистите... това би трябвало да е рок... а саунда стана почти грайнд респект към бандата! :exclaim: Редактирано Декември 28, 2005 от Circles Цитирай
bobalan Отговорено Декември 28, 2005 Отговорено Декември 28, 2005 а ние много добре ги знаем.... Още от периода на кандидатстването им в гимназията.... Цитирай
adXok Отговорено Декември 28, 2005 Отговорено Декември 28, 2005 Тва не е грайнд... Грайнд слушах на 12 год. възраст, а такива парчета съм слушал преди 10-тина години... имаше една група, дето я бяха пуснали една вечер по БНР в предаването на Гергана Лазарова в събота вечер... индъстриъл се водеха тогава, с някакви политически текстове и за наркотиците беше май... ама чувствително не по-добре се справяте от тях... мисля, че бяха от Русе (имам ги някъде на касетка, ако е още читава?! Разликата е 10 год., така че се вземете в ръце и крака и дерзайте още. А вокала на "Дегенерат" "пее" (разбирай нарежда) все едно му предстои конкурс по най-скоростна ерекция... толкова е вдървен горкия. Никакъв хъс! А такива парчета ала Beastie Boys се пеят с много нахъсаност, почти до такава степен като на Зак де ла Рока! Аре... напред!!! Цитирай
circles Отговорено Декември 30, 2005 Автор Отговорено Декември 30, 2005 Тва не е грайнд...Грайнд слушах на 12 год. възраст, а такива парчета съм слушал преди 10-тина години... имаше една група, дето я бяха пуснали една вечер по БНР в предаването на Гергана Лазарова в събота вечер... индъстриъл се водеха тогава, с някакви политически текстове и за наркотиците беше май... ама чувствително не по-добре се справяте от тях... мисля, че бяха от Русе (имам ги някъде на касетка, ако е още читава?! Разликата е 10 год., така че се вземете в ръце и крака и дерзайте още. А вокала на "Дегенерат" "пее" (разбирай нарежда) все едно му предстои конкурс по най-скоростна ерекция... толкова е вдървен горкия. Никакъв хъс! А такива парчета ала Beastie Boys се пеят с много нахъсаност, почти до такава степен като на Зак де ла Рока! Аре... напред!!! еее недей тъй, ние вече подписахме договор със Sony-music и ще ни издадават следващите 5 албума с по 300 000 тираж всеки!! Не ми казвай че още не си чул за съвместното ни турне със Стоунс?! ще те земеме и тебе за съпорт да ни обясниш точно как седят нещата че видиш ли - куци сме си се родили! ти си моя идол! ние в тебе се кълнем!!! Цитирай
Mephistofel Отговорено Януари 2, 2006 Отговорено Януари 2, 2006 А бре,Сашко,к'ъв е тоя глас ?! Ние едно време трябваше да те оставим да пееш вместо Пако бре,серсемин!!! A за звукчето - гаражен олд скуул блек метъл: Gorgoroth'94!!! Цитирай
Fenix Отговорено Януари 4, 2006 Отговорено Януари 4, 2006 Музиката ме домързя да я изтегля, ама сайта е брутален :):D:D:D:D Цитирай
Recommended Posts