Свилен Бас Публикувано Декември 9, 2009 Публикувано Декември 9, 2009 (Редактирано) Не ми са разцепва файла и го качвам целия с упътване: След отваряне на линка се зарежда прозорец с червен бутон за "плей", чието натискане отваря допълнителна, ненужна страница, но това прави бутонът за пускане зелен, който трябва пак да се натисне. Ако видеото е "тясно" (свито) се натиска "суич ту стандард куолити". Ако е прекалено широко, седмият бутон долу отляво, надясно - суич ту 4:3 и разни такива... Моментите са: 0.55 - представяне на Завод Ленин 2.00 - Завод Ленин - Small Town Story 5.23 - Завод Ленин - This Is For Me (от средата) 7.12 - представяне на Регенкацен 8.40 - Regenkatzen - Some Days Are Made For Rain 15.00 - Regenkatzen - The Sea Song Още: Вместо пиано, ползваме китара, а барабанисът на завода се включи с Регенкацен спонтанно, без подготовка с чисто новата си, първа тарамбука и др. работи. Приятно забавляване: http://www.megavideo.com/?v=4WM3D0B3 Редактирано Декември 9, 2009 от ...taka li e? - a taka. Цитирай
Додо Отговорено Декември 9, 2009 Отговорено Декември 9, 2009 Мноооооооооооооого сте добри и много ме кефите! Нищо, че съм далечко от столицата, на 7ми ще се опитам да дойда и да ви се покефя, до тогава правете още записи, че да има какво да слушаме и.. ъпдейтнете майспейса! Цитирай
Свилен Бас Отговорено Декември 11, 2009 Автор Отговорено Декември 11, 2009 ^ Ще предам на оркестъра, а ако си на линия на 7-и, обади се, (и) да те поздравим Прав си за майспейс... ...живот и здраве... Цитирай
Свилен Бас Отговорено Декември 11, 2009 Автор Отговорено Декември 11, 2009 (Редактирано) Забравих да кажа, че със завода свирим тази неделя у столичния Фенс от 20.00ч. заедно с Пързалка - рокенрол найт. ...и поздрави на Ася, разбира се! Редактирано Декември 11, 2009 от ...taka li e? - a taka. Цитирай
Recommended Posts