Fenix Публикувано Декември 11, 2004 Публикувано Декември 11, 2004 Абе гледам тука мноо топици за Флойд се навъдиха и ме подсетиха да ви питам, че мноо се чудя. Дано да успеете да ме разберете правилно, че понятия като дължина и широчина за китарата обикновено се възприемат различно, пък и аз как обвснявам само . 'Начи... Трябва ли Флойда ми да е хоризонтален по широчина? Т.е. дали ще си прееба звука ако си го изкривя. Имам предвид да си го вдигна от горната страна (6-та струна) пък на първа да ми остане ниско. Щото аз удрям малко по-силничко и 6та звъни (ако удрям по-слаобо няма да звъни ама...) А пък не искам първа струна да ми е високо. Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 11, 2004 Отговорено Декември 11, 2004 Абе гледам тука мноо топици за Флойд се навъдиха и ме подсетиха да ви питам, че мноо се чудя. Дано да успеете да ме разберете правилно, че понятия като дължина и широчина за китарата обикновено се възприемат различно, пък и аз как обвснявам само .'Начи... Трябва ли Флойда ми да е хоризонтален по широчина? Т.е. дали ще си прееба звука ако си го изкривя. Имам предвид да си го вдигна от горната страна (6-та струна) пък на първа да ми остане ниско. Щото аз удрям малко по-силничко и 6та звъни (ако удрям по-слаобо няма да звъни ама...) А пък не искам първа струна да ми е високо. едната страна на дебелите струни е малко по висок мериш на 14 прагче 1 ва струна 1.5 мм на 6 та 2.5 мм да има разтояние от м/у струната и металното прагче тва е Цитирай
Fenix Отговорено Декември 11, 2004 Автор Отговорено Декември 11, 2004 Доста просто звучи така казано... Мерси. Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 11, 2004 Отговорено Декември 11, 2004 Доста просто звучи така казано... Мерси. ако не стане иди некои да ти понатегне грифа Цитирай
Fenix Отговорено Декември 11, 2004 Автор Отговорено Декември 11, 2004 ако не стане иди некои да ти понатегне грифа Ама то не е нещо да ми е развалено или нещо подобно. Просто искам да имам малко повече място между 6та и грифа за да си удрям силничко, пък първа да ми е ниско Цитирай
One_Voice Отговорено Декември 11, 2004 Отговорено Декември 11, 2004 това е много добре че има кои да обяснява за FLOYDs Цитирай
TONY Отговорено Декември 12, 2004 Отговорено Декември 12, 2004 да флойд роса трябва да е хоризонтолен - на едно ниво с тялото и различна височина първа струна- 1,5 6-та струна - 2 мм това е за ибанез за джаксън може да е по ниско Цитирай
bigjav Отговорено Декември 12, 2004 Отговорено Декември 12, 2004 Здрасти, Казано накратко-отиди на www.ibanezrules.com и прочети секция TECH Повече нема к'во да си говориме ! 'Айде,успехи. модерирано от Snowwhite - моля, ако можете-пишете на кирилица!!! правила! Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 12, 2004 Отговорено Декември 12, 2004 Здрасти,Казано накратко-отиди на www.ibanezrules.com и прочети секция TECH Повече нема к'во да си говориме ! 'Айде,успехи. Кво човека те дразни че пита ли ти да не си се родил с тремоло в устата и да си знаел как се настройва! а и някой не са с втори майчин език Англйски :stop: Цитирай
bigjav Отговорено Декември 12, 2004 Отговорено Декември 12, 2004 Не мой с ло6о бе, пич! 6то скачате като ужилени, бе Идеята ми бе6е, че във въпросния сайт има много подробна информация за много аспекти на настройката на не какви да е китари а именно Ибанез, за квито пита човеко. + това, страницата е направена от човек дето може и да не се е родил с тремоло в устата, ама със сигурност има повече опит от мен. От там например става ясно, че т.нар. action или ра3стоянието между пракчетата и струните е по-добре да се засиа и настройва на последното (22-ро или 24-то съответно), отколкото на 14, както уж препоръчват от Ибанез. И други такиви ни6та. А па ако човеко не е на ти с английския, той сам 6те си каже. Пожелавам успех и усмивки на всички. Bigjav Цитирай
bigjav Отговорено Декември 12, 2004 Отговорено Декември 12, 2004 А, ето, че допуснах и гре6ка, простете! Значи Fenixbg не пита6 специално за Ибанез, ама сайта, който споменах може да ти е от полза, поне на мен ми бе6е определено. Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 12, 2004 Отговорено Декември 12, 2004 А, ето, че допуснах и гре6ка, простете! Значи Fenixbg не пита6 специално за Ибанез, ама сайта, който споменах може да ти е от полза, поне на мен ми бе6е определено. споко ба :inlove: Цитирай
AXE Отговорено Декември 12, 2004 Отговорено Декември 12, 2004 Fenixbg пита за Jackson по скоро Цитирай
Recommended Posts