Jump to content
Българският форум за музиканти

въпросче/мнение за фус


Recommended Posts

ЗДравейте на всички, искам да поискам мнение за стар модел фус Paiste 602. 14" Heavy HiHat. модела не е саундейдж,а обикновеният. :dance: някой играл ли си е с такъв, цената на която мога да го получа е 170лв(защото съм с леки привелегии) заслужава ли си. фуса е просто в перфектно състояние все едно нов ще го купувам. на мен лично звука ми се стори леко странен,засега свиря с метълска серия фус Джилджан ЗХТ солид. заслужава ли си да продам моя и да се снабдя с 602-ката на Пайст

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тия пайстове(старите 602) ги водят злато направо...смисъл много яки..аз лично фус като тоя дето го описа не съм пробвал, обаче крашовете са им зверски. А и за няма и 200лв кво се чудиш изобщо...влачииии

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз лично не бих си го взел,първо не ме кефи като звук изобщо,второ да не говорим че основен принцип при купуване на барабани е да са препродаваеми,а 602ката не е точно като да се избиват хора на опашка за нея:greenball:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мм дам за 170лв звука на някой B8 или ZXT/ZBT сигурно е 100% по добър. най малкото щото ще пише Sabian/Zildjian. дам дам.... е то в БГ наистина хората не се избиват кой знае колко за тия чинели защото май са толкова малко че трудно един сет ще се съберепосвечето барабанисти веднага си правят аналог 302-боклук,502 боклук,802 по-скъп боклук=> 602 нема място за съменнеие че е боклук ,после тукашните дръмери са обсебени от идеята за : по-старите барабанисти Zildjian ,та Zildjian . а по-новите и млади Sabian та Sabian. :evil: всичко друго в кофата. но в крайна сметка всичко си опира до парите на първо място и после до вкуса на купувача

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

основен принцип при купуване на барабани е да са препродаваеми,а

:wall: :wall: :wall: това от теб го чувам, мислех че за музикантите основен принцип е да си купят добър инструмент с който да правят музика, а не търговия . фус чиниите ще ги купя няй-малкото щото ги взимам от приятел с голяма отстъпка иот седмици го карам да пренебрегва още няколко човека с по-добри предложения. разбрах че "силата" на тази серия чинели е след добро озвучаване :metalist:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ми добре,това изобщо не е така,музикантите и особено барабанистите не се занимават непрекъснато с покупко-продажба,съвсем не:godbless:а озвучаване на чинели!!???в България!!??може би имаш в пред вид във студио?или на голяма сцена?иначе ако свириш в клуб и озвучителя ти сложи оувърхед,моеш да се обадиш:godbless:и да му вярваш искрено и по детски че го е пуснал изобщо:godbless:

 

а и темата ти е за мнение,аз си давам мойто,ако не си го искал,да не си питал.явно е че си решил вече да си го вземеш тоя фус,значи взимай и не питай :read:

Редактирано от Katsko
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бе не знам за тоя фус...Един раид 602 гледах в Джаза преди време ,но не ме грабна как звучеше....Сега наскоро имаше и 14 креш от същата серия,но и той не ме изкефи много...Може и да са готини,ма не съм импресд:greenangel:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Взимай го не се чуди изобщо!

Не знам какви са ти другите чинели и дали ще се "звукосинхронизират" B) , ама за тия пари е добре. Аз съм на 302 фус и съм си доволен да ти кажа, другите чинели на серията не са за ценители, ама фусовете ги докарват някак си от "Пастето". Това немеца е странна работа!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сега наскоро имаше и 14 креш от същата серия,но и той не ме изкефи много...

И аз го знам този креш,който едно време е бил 16",но сега леко е пострадал :bravo: и сега зву4и отвратително.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сега наскоро имаше и 14 креш от същата серия,но и той не ме изкефи много...

И аз го знам този креш,който едно време е бил 16",но сега леко е пострадал :godbless: и сега зву4и отвратително.

Не знаех ,че е рязан,но там пък и никой никога няма да ти каже(дори и да знае)-много са любезни;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.