jerry Публикувано Декември 27, 2005 Публикувано Декември 27, 2005 ЗДравейте на всички, искам да поискам мнение за стар модел фус Paiste 602. 14" Heavy HiHat. модела не е саундейдж,а обикновеният. някой играл ли си е с такъв, цената на която мога да го получа е 170лв(защото съм с леки привелегии) заслужава ли си. фуса е просто в перфектно състояние все едно нов ще го купувам. на мен лично звука ми се стори леко странен,засега свиря с метълска серия фус Джилджан ЗХТ солид. заслужава ли си да продам моя и да се снабдя с 602-ката на Пайст Цитирай
tupoto kopele Отговорено Декември 27, 2005 Отговорено Декември 27, 2005 Тия пайстове(старите 602) ги водят злато направо...смисъл много яки..аз лично фус като тоя дето го описа не съм пробвал, обаче крашовете са им зверски. А и за няма и 200лв кво се чудиш изобщо...влачииии Цитирай
AccesS Отговорено Декември 27, 2005 Отговорено Декември 27, 2005 602 е една от най-яките серии на марката, повечето от сегашните серии изобщо не могат да се докоснат от красотата на старите 602-ки .. Цитирай
Katsko Отговорено Декември 27, 2005 Отговорено Декември 27, 2005 аз лично не бих си го взел,първо не ме кефи като звук изобщо,второ да не говорим че основен принцип при купуване на барабани е да са препродаваеми,а 602ката не е точно като да се избиват хора на опашка за нея Цитирай
AccesS Отговорено Декември 27, 2005 Отговорено Декември 27, 2005 мм дам за 170лв звука на някой B8 или ZXT/ZBT сигурно е 100% по добър. най малкото щото ще пише Sabian/Zildjian. дам дам.... е то в БГ наистина хората не се избиват кой знае колко за тия чинели защото май са толкова малко че трудно един сет ще се съберепосвечето барабанисти веднага си правят аналог 302-боклук,502 боклук,802 по-скъп боклук=> 602 нема място за съменнеие че е боклук ,после тукашните дръмери са обсебени от идеята за : по-старите барабанисти Zildjian ,та Zildjian . а по-новите и млади Sabian та Sabian. :evil: всичко друго в кофата. но в крайна сметка всичко си опира до парите на първо място и после до вкуса на купувача Цитирай
jerry Отговорено Декември 28, 2005 Автор Отговорено Декември 28, 2005 основен принцип при купуване на барабани е да са препродаваеми,а :wall: :wall: :wall: това от теб го чувам, мислех че за музикантите основен принцип е да си купят добър инструмент с който да правят музика, а не търговия . фус чиниите ще ги купя няй-малкото щото ги взимам от приятел с голяма отстъпка иот седмици го карам да пренебрегва още няколко човека с по-добри предложения. разбрах че "силата" на тази серия чинели е след добро озвучаване Цитирай
Katsko Отговорено Декември 28, 2005 Отговорено Декември 28, 2005 (Редактирано) ми добре,това изобщо не е така,музикантите и особено барабанистите не се занимават непрекъснато с покупко-продажба,съвсем неа озвучаване на чинели!!???в България!!??може би имаш в пред вид във студио?или на голяма сцена?иначе ако свириш в клуб и озвучителя ти сложи оувърхед,моеш да се обадиши да му вярваш искрено и по детски че го е пуснал изобщо а и темата ти е за мнение,аз си давам мойто,ако не си го искал,да не си питал.явно е че си решил вече да си го вземеш тоя фус,значи взимай и не питай :read: Редактирано Декември 28, 2005 от Katsko Цитирай
Red_Bull_Dog Отговорено Декември 28, 2005 Отговорено Декември 28, 2005 Бе не знам за тоя фус...Един раид 602 гледах в Джаза преди време ,но не ме грабна как звучеше....Сега наскоро имаше и 14 креш от същата серия,но и той не ме изкефи много...Може и да са готини,ма не съм импресд Цитирай
Judex Отговорено Декември 30, 2005 Отговорено Декември 30, 2005 Взимай го не се чуди изобщо! Не знам какви са ти другите чинели и дали ще се "звукосинхронизират" , ама за тия пари е добре. Аз съм на 302 фус и съм си доволен да ти кажа, другите чинели на серията не са за ценители, ама фусовете ги докарват някак си от "Пастето". Това немеца е странна работа! Цитирай
Katsko Отговорено Декември 30, 2005 Отговорено Декември 30, 2005 абе дето е Германия,там и Швейцария Цитирай
Judex Отговорено Януари 1, 2006 Отговорено Януари 1, 2006 Е да де! Те швейцаските са по-добри, ама масово немските се продават , особенно по-евтините! Цитирай
Judex Отговорено Януари 1, 2006 Отговорено Януари 1, 2006 Тоест моите са такива! Немската мощ! И никакви хамерикански глезотии!!! Цитирай
bonzo Отговорено Януари 1, 2006 Отговорено Януари 1, 2006 Сега наскоро имаше и 14 креш от същата серия,но и той не ме изкефи много... И аз го знам този креш,който едно време е бил 16",но сега леко е пострадал и сега зву4и отвратително. Цитирай
Red_Bull_Dog Отговорено Януари 2, 2006 Отговорено Януари 2, 2006 Сега наскоро имаше и 14 креш от същата серия,но и той не ме изкефи много... И аз го знам този креш,който едно време е бил 16",но сега леко е пострадал и сега зву4и отвратително. Не знаех ,че е рязан,но там пък и никой никога няма да ти каже(дори и да знае)-много са любезни Цитирай
Recommended Posts