Metallica133 Публикувано Декември 8, 2009 Share Публикувано Декември 8, 2009 Така..... значи преди седмица учителят ми по китара ми каза да се събираме с приятели и да посвирваме заедно . Ходя от около два месеца на китара и мога да свиря опростени вариянти на Одата на радостта, Янки Дудъл, и сега се опитваме да изсвирим нещо на име камбаните. Добре де ама като се събера с приятели искам да свиря нещо малко по-трудно.Идеята ми е ако някой може да ми даденякакъв съвет за някакъв учебник за нацинаещи да ми каже как се казва и т.н. Ако имате ми дайе и от нета ако може, но да ви помоля да не са табове защото нищо не им разчитам. Предварително ви благодаря ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Басурендер Отговорено Декември 8, 2009 Share Отговорено Декември 8, 2009 Разгледай "Аз рокясах" На Юлиян ..има ги на сайта на BabyThomas Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Bukmop_Xp Отговорено Декември 8, 2009 Share Отговорено Декември 8, 2009 Изтегли си Guitarpro от нета. След това си тегли фаилове с песни за него . Ползва се сравнително лесно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Eralian Отговорено Декември 8, 2009 Share Отговорено Декември 8, 2009 А,пич,Гитарпро-то верно е много полезно,ама гледай да не се окажеш след бая време свирене още на табове - старай се да напредваш и учи теорията. поздрави Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Metallica133 Отговорено Декември 9, 2009 Автор Share Отговорено Декември 9, 2009 Благодаря ви много ! Човече ако ми кажеш как да отворя файла на с китара на купон който изтеглих ще ти съм задължен. Защото не знам как да отварям такива файлове Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Декември 9, 2009 Share Отговорено Декември 9, 2009 Файлове от типа *.pdf (Printable Document Format) се отварят с Adobe Reader или някой негов "заместител"....... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
euphoriaburn Отговорено Декември 11, 2009 Share Отговорено Декември 11, 2009 PDF = Portable.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Metallica133 Отговорено Декември 12, 2009 Автор Share Отговорено Декември 12, 2009 Мерси ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts