liquid_death Отговорено Декември 9, 2009 Автор Отговорено Декември 9, 2009 Ето и снимки на задницата. Китарата в момента се лакира и събота ще има нови снимки Благодарим за добрите думи Цитирай
Dawnfall Отговорено Декември 9, 2009 Отговорено Декември 9, 2009 Едно въпросче - не трябва ли да пише Thrash 'till death? Стилът траш се пише с h, a trash значи боклук. Не ми се вярва да е била това идеята. Цитирай
liquid_death Отговорено Декември 9, 2009 Автор Отговорено Декември 9, 2009 ох...Ужас!Грешка,дам... Ще бъде поправена още утре.Собственикът на китарата да бъде спокоен! Благодаря много за забележката! Цитирай
KoCet0 Отговорено Декември 10, 2009 Отговорено Декември 10, 2009 (Редактирано) ох...Ужас!Грешка,дам... Ще бъде поправена още утре.Собственикът на китарата да бъде спокоен! Благодаря много за забележката! Пише се Thrash да и означава бой ... Нямa нищо щом може да се оправи Редактирано Декември 10, 2009 от KoCet0 Цитирай
liquid_death Отговорено Декември 10, 2009 Автор Отговорено Декември 10, 2009 Дам, ще бъде оправено още днес и ще се спазят сроковете и изискванията.... а който е гладен докато рисува, така става Цитирай
KoCet0 Отговорено Декември 10, 2009 Отговорено Декември 10, 2009 Аз да си попитам... как върви Цитирай
liquid_death Отговорено Декември 10, 2009 Автор Отговорено Декември 10, 2009 Надписа е поправен, но не успяхме да снимаме, защото веднага я оставихме да се лакира.Събота ще я вземем и ще я снимам, преди да я сглобя и след това естествено Цитирай
KoCet0 Отговорено Декември 10, 2009 Отговорено Декември 10, 2009 Надписа е поправен, но не успяхме да снимаме, защото веднага я оставихме да се лакира.Събота ще я вземем и ще я снимам, преди да я сглобя и след това естествено Ок перфектно страшна работа сте свършили нямам търпение да я видя ;]Иии после Цитирай
liquid_death Отговорено Декември 13, 2009 Автор Отговорено Декември 13, 2009 Ето снимки след лакиране: Цитирай
liquid_death Отговорено Декември 15, 2009 Автор Отговорено Декември 15, 2009 Финиш за LTD-то: Сори за некадърното фотографстване!Повече и по-хубави снимки - от собственика Цитирай
EAmechaniX Отговорено Декември 15, 2009 Отговорено Декември 15, 2009 Днес я пипнах тая красавица и трябва да си призная, че добре е направена. Цитирай
Recommended Posts