Edko Публикувано Декември 7, 2009 Share Публикувано Декември 7, 2009 Настроение от Jam Session в клуб "Алиби" град Варна на 1.12.2009 Heart of Steel (Video) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
james-assya Отговорено Декември 7, 2009 Share Отговорено Декември 7, 2009 Браво, доста добре е станало, аз не я слушам по принцип тая група, но песента е хубава, а и изпълнението, на места вокала звучи почти като оригиналния, а клавириста ми се струва доста добър, ти кой си от групата? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Декември 7, 2009 Share Отговорено Декември 7, 2009 Приемам само клавириста. Не се е получило някакво зле. Обаче много нависоко се хвърляте и няма как да скочите до там. Вокала се мъчи. Тази песен не трябва да се пее с мъка. Да се дрънка на акустични китари също не е особено добра идея. И с тези пуловери и ризки, някак така по домашно излгеждате. Никак не се връзва. Парчето е епическо, изпълнението е като за пред приятели. Говоря повече за внушението. Тука е несъответствието. Да, добре. Не е ужасно, но личното ми мнение е по-добре не я правете. Поне не така. Няма Вижън. И не се сърдете за критикарският ми комент. Не знам кой фен на Менауор би приел подобен кавър. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BaMnupa Отговорено Декември 7, 2009 Share Отговорено Декември 7, 2009 (Редактирано) Дава ми някакъв безсмислен линк към фацебоок... ма явно е само при мен. втори път: This video either has been removed from Facebook or is not visible due to privacy settings. хммм трети: стана, май е това ако е то. Клавириста се счупва от излишни интерлюдии. Вокала пее като Солтарийски на същаия кавър, но малко по-добре. И насечено в края на фразите ала Джеймс Хетфилд. Трудна работа. Редактирано Декември 7, 2009 от BaMnupa Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Декември 7, 2009 Share Отговорено Декември 7, 2009 Слушах го на живо, според мен звучи добре както и другите парчета които чух. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
EAmechaniX Отговорено Декември 7, 2009 Share Отговорено Декември 7, 2009 (Редактирано) ^ Значи през цялата нощ си ме лъгал докато ги критикувахме.. Майтапче! И аз бях там и ги слушах. Общо взето добре се справиха и пяха доста сложни песни някои, от които на 3 doors down, и са доста трудни за пеене. Добре се справиха момчетата-добре! Е накрая ( на точно тази песен) вокалчето се поизмори малко, но това е нормално...аз и толкова не мога... + това, доколкото разбрах те не са я репетирали много... Редактирано Декември 7, 2009 от EAmechaniX Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Edko Отговорено Декември 7, 2009 Автор Share Отговорено Декември 7, 2009 (Редактирано) Благодаря за добрите думи и критиките Акустичната интерпретация на толкова известни песни предизвиква доста крайни мнения и в двете посоки и в това за мен няма нищо лошо. За едни кощунство, за други интересен поглед, за трети ненужно. Най - лошо е ако всички до един кажат "хм...бива" Слава Богу това не се случи Дано , за авторските пак да е така... @ultramega Благодаря , че присъства и благодаря за добрите думи! @EAmechaniX Не знаех, че си бил там, за мен ще е удоволствие да се запознаем. Редактирано Декември 7, 2009 от Edko Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Faceless Отговорено Декември 7, 2009 Share Отговорено Декември 7, 2009 Вокала се мъчи. Тази песен не трябва да се пее с мъка. Мъчи е силно казано... Но дори и така погледнато... не е ли правилно човек да си поставя високи летви, за да има развитие в това, с което се е захванал Да се дрънка на акустични китари също не е особено добра идея. Хм за момент щях да се засегна, слава богу, че съм сигурен, че момчетата свирят, а не дрънкат И с тези пуловери и ризки, някак така по домашно излгеждате.Никак не се връзва. Парчето е епическо, изпълнението е като за пред приятели. Говоря повече за внушението. Тука е несъответствието. Замислили сме да подредим песните така, че да са подходящи за 4 (най-много 5) преобличания - за целта мислим да разработим соло с цел отвличане на вниманието на барабаниста (него и без това никой не го вижда) докато ние прескачаме да се преоблечем... вече съм купил каубойските костюми и фраковете, остава само да докарат кожените костюми и моторите с преметнати на тях дисаги с мечове (андон има двуостра брадва като самата дисага е напълена предварително с доматено пюре и като свири на моменти я вдига и маха с нея и пръска по публиката) Ама много се бавят и ще ни трябва в допълнение някоя седмица уроци (уговорени са) във визаж моделс - да ни светнат как да се преобличаме бързо. Сигурен съм че получи ли се това никой пет пари нема да дава колко се мъча, докато пея менуър @BaMnupa. ДА... много хора ми казват, че <имитирам> джеймс... но не е баш тъй... просто така ми идват някои изпявания... ама работя да го оправя... ША СТАНЕ ако не стне ша са кандидатирам в металика джеймса кат ритне камбаната ахахахаха Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dilyan Bogdanov Отговорено Декември 7, 2009 Share Отговорено Декември 7, 2009 Пианиста не е нищо особенно, тея стотици нотички дето ги изсвирва в интрото със скороста на стар руски автомобил, по скоро показват безидейната му натура. За всеки обикновен слушател звучи доста ефектно и впечатляващо, но си е просто някъв избледняващ спомен от ранните детски години навярно прекарани в школа по пиано. А гръмкото му представяне от страна на певача са пълна глупост. За Шопен и концерт в Си минор това "пианистче" е чувало сигурно само от коледните концерти на Виенската филхармония, излъчвани по БНТ ежегодно. Все пак дерзайте и поздрави Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
hand_of_doom Отговорено Декември 8, 2009 Share Отговорено Декември 8, 2009 Бързо мнение и от мен за въпросното изпълнение: 1. Да свириш Manowar без типичния плътен драйв на китарата (да не говорим за соло ала Карл Лоугън) си е ала-бала. 2. Да пееш Manowar без да си Ерик Адъмс си направо изхвърляне (не се обиждай, пич, но наистина на много места звучеше все едно слушам лайв на Металика). 3. Определено не се получи атмосферата, характерна за изпълнение на Manowar. Не смятам да коментирам повече външен вид и сценично поведение. Поздравления, че сте решили да опитате песен на една от най-големите групи в световния метъл, но лично аз не смятам, че е правилната група и песен за подобни изпълнения. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yellow nEuphoria Отговорено Декември 8, 2009 Share Отговорено Декември 8, 2009 (Редактирано) ^Ти май си прекалено вманиячен в тия Manowar. Какво пречи на хората да си свирят каквото искат, щом го могат дай аз като ме кефи Ричи Блекмор, задалжително и аз да полудея и да засвиря рицарска музика... Не се обиждай ама не ги мисли, за някакви богове, та никой да не може да ги свири... Редактирано Декември 8, 2009 от yellow nEuphoria Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rockfire Отговорено Декември 8, 2009 Share Отговорено Декември 8, 2009 Има критика и критика ... Една е градивна , друга е отрицателна , трета пресилена ! Според мен докато не опитат няма как да разберат дали могат да я изпеят... Това е джем сешън в Алиби във вторник и не е пред жури все пак . Групата е млада и трябва да има изяви ,колкото повече , по -добре ! Там се ражда истината ..., въпреки че бих им препоръчал да работят върху собствена музика и звучене и то с по - голям патос и упорство! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Декември 9, 2009 Share Отговорено Декември 9, 2009 (Редактирано) Бързо мнение и от мен за въпросното изпълнение:1. Да свириш Manowar без типичния плътен драйв на китарата (да не говорим за соло ала Карл Лоугън) си е ала-бала. 2. Да пееш Manowar без да си Ерик Адъмс си направо изхвърляне (не се обиждай, пич, но наистина на много места звучеше все едно слушам лайв на Металика). 3. Определено не се получи атмосферата, характерна за изпълнение на Manowar. Предполагам че над леглото ти има два три плаката на рицарите от Manowar . Не искам да подценявам ничие творчество . Те са били голяма работа.... за времето си Всякакъв такъв фанатизъм към някоя "дърта" група ми е смешен . Сигурно пък ще стана вече твърде груб, ако кажа че това кото ти е любимо, всъщност е посредствено от музикантска гледна точка , тъй че ще го спестя Понякога да направиш различна версия е по трудмо отколкото да копираш оригинала. Редактирано Декември 9, 2009 от ultramega Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SKYFACE Отговорено Декември 9, 2009 Share Отговорено Декември 9, 2009 На мен ми хареса Поздрави ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивелин Отговорено Декември 9, 2009 Share Отговорено Декември 9, 2009 Абе верно не се отваря това видео... Може ли някакъв менюъл как да се види? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts