Ivo Отговорено Декември 26, 2005 Отговорено Декември 26, 2005 супер. имаш ли си група? не. :think: Свиря сам нож с две остриета... Цитирай
Denis_S Отговорено Декември 27, 2005 Отговорено Декември 27, 2005 Супер е. Поредното невероятно парче на Налбантов. Пожелавам на него, а и на всички весело изкарване на празниците. Цитирай
peshoy2k Отговорено Декември 27, 2005 Отговорено Декември 27, 2005 (Редактирано) пак се развърте, яко бтв баса също кърти, мноооо готско Редактирано Декември 27, 2005 от peshoy2k Цитирай
voodoo child Отговорено Януари 3, 2006 Отговорено Януари 3, 2006 Dimitar's "Snow Man" за всички които обичат снега... една от песните ми за бъдещия албум. Направо разбиваш .Не че съм фен точно на този стил но което си е добро си е добро!Поздрави и дано радваш хората по често с такива благинки! Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 3, 2006 Автор Отговорено Януари 3, 2006 Много се радвам че ви харесва!!! :inlove: Цитирай
adXok Отговорено Януари 3, 2006 Отговорено Януари 3, 2006 Леле майко, Митак!? Направо си откиних главата... яко груувче си заформил. Има много хъс. само така. Особено много ме изкефи звука на солцето след 2:35 мин. Браво! Кефиш... Мноу яко, свалих си го. Албум ли дочух!? Давай, адвай... Само такива душмански парчета пущай! Я да го си го пусна пак... Барабаните ми кажи от какви семпли са... пак ли са от BFD-то... аз сега си ги тегля... ама са 8 DVD-та да му се невиди... ше чакам! Малей... баса къв е грухтялник!!! Аз лично бих разнообразил със звуци дето са по́ извън парчето на пръв поглед, ама тва си е мое мнение. С тия септ-акорди аправо като изрода Нуно Бетънкорт бе, изроде... Даже по́! Як звук на солото след 2:44 мин. Размазваааа, макар и да е спорташко... АЗ бих го разнищил из панорамата и други работи... Аре, давай още... знаем, че имаш... Цитирай
Recommended Posts