Jump to content
Българският форум за музиканти

Кожи за бонгоси


Recommended Posts

Искам да попитам в кой/кои магазини в София продават кожи за бонгоси? Мойте са на Scott и струваха 120 лева преди 2 години, не им знам обаче нито модел, нито нищо :cheers2:. Мерси предварително.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами...първо трябва да знаеш размерите на бонгосите, кожи има в почти всеки музикален магазин в София. За колко бонгоса говорим? 120 лв. за Скот ми се виждат множко....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Става въпрос за по-"големия" или по-"широкия", не знам как му се вика, от 2та :Д Щом има в почти всеки магазин, значи просто ще му измеря диаметъра. Питах не за друго, ами защото не знаех дали наистина се продават навсякъде :)

Редактирано от bibo
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:surprise: твърдението на mike_portnoy,ми звучи леко несериозно!Без да ми се засяга никой,но доколкото разбирам става въпрос за хенд бонгоси с естествена кожа!А тези кожи наистина са рядкост,и едва ли ги има във всеки магазин в София(Не съм много наясно със софийските магазини,но в Пловдив ги няма,а в софийските които съм посещавал не съм виждал)!Бонгосите ти най-вероятно са 7и8 и ще се наложи да си поръчаш от вносител(препоръчвам ти ремо,ебаси,отворих ти очите :lol: ),а ако колегата е прав още веднъж се извинявам!Поздрави!!!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако говорим наистина за бонгоси с естествена кожа, приемам забележката. Наистина и аз не съм виждал, но и не съм се интересувал за такива кожи. Предлагам колегата bibo да ги снима и да качи снимката някъде, за да се изясни положението :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма никъде, защото и аз търсих да купя, ама не намерих.Най- вероятно са 7"и 8" бонгосите, ама си ги измери за всеки случай, а ако случайно намериш някъде кожи, кажи, че да не обикаляме и ние напразно!!

Успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 months later...

Можеш да провериш в онлайн магазин"Русинов"..Там има разни работи.Надявам се да съм помогнал.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.