Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Искам да попитам в кой/кои магазини в София продават кожи за бонгоси? Мойте са на Scott и струваха 120 лева преди 2 години, не им знам обаче нито модел, нито нищо :cheers2:. Мерси предварително.

Отговорено

Ами...първо трябва да знаеш размерите на бонгосите, кожи има в почти всеки музикален магазин в София. За колко бонгоса говорим? 120 лв. за Скот ми се виждат множко....

Отговорено (Редактирано)

Става въпрос за по-"големия" или по-"широкия", не знам как му се вика, от 2та :Д Щом има в почти всеки магазин, значи просто ще му измеря диаметъра. Питах не за друго, ами защото не знаех дали наистина се продават навсякъде :)

Редактирано от bibo
Отговорено
:surprise: твърдението на mike_portnoy,ми звучи леко несериозно!Без да ми се засяга никой,но доколкото разбирам става въпрос за хенд бонгоси с естествена кожа!А тези кожи наистина са рядкост,и едва ли ги има във всеки магазин в София(Не съм много наясно със софийските магазини,но в Пловдив ги няма,а в софийските които съм посещавал не съм виждал)!Бонгосите ти най-вероятно са 7и8 и ще се наложи да си поръчаш от вносител(препоръчвам ти ремо,ебаси,отворих ти очите :lol: ),а ако колегата е прав още веднъж се извинявам!Поздрави!!!
Отговорено

Ако говорим наистина за бонгоси с естествена кожа, приемам забележката. Наистина и аз не съм виждал, но и не съм се интересувал за такива кожи. Предлагам колегата bibo да ги снима и да качи снимката някъде, за да се изясни положението :)

Отговорено

Няма никъде, защото и аз търсих да купя, ама не намерих.Най- вероятно са 7"и 8" бонгосите, ама си ги измери за всеки случай, а ако случайно намериш някъде кожи, кажи, че да не обикаляме и ние напразно!!

Успех!

• 2 months later...
Отговорено

Можеш да провериш в онлайн магазин"Русинов"..Там има разни работи.Надявам се да съм помогнал.