arebegai Публикувано Декември 2, 2009 Публикувано Декември 2, 2009 Привет на всички! Казвам се Иван,на 25 години,от Пазарджик(дотук-добре).Започнах да се занимавам с китара от 1991 година,но първата си я купих септември 2009(вече малко странно).До този момент дрънках само и единствено на акустична Кремона,която баща ми притежава още от 80-те години и която продължава да си стои в къщи(тук пак добре).Най-лошото е,че свирих по два месеца на всеки 6 години.Тоест-дрън,дрън и после-абе я......к'во ш'ти се занимавам тука с китари....Скоро дойде времето пак да свиря и отидох да си купя струни,щото,сещате се тия на какво приличаха.Върнах се с китара Фактор и китайско кубе 15 вата,черно.Вече изкарахме повече от два месеца и се замислям,че връзката ни е сериозна.Регистрирах се и във форума,за допълване на музикантския ми имидж.Естествено,писал съм само глупости.То какво друго да очаквате от човек,който научи едва тук,че ламповите усилватели съществуват наистина.Дори заради някои теми в раздел "Изработка и ремонт" си купих два поялника.И комплект шестограми.За да обхвана и други страни от живота си,ще кажа,че съм учил Български език и Френски език в Пловдивския университет,имам шофьорска книжка от 7 години и обичам филе от акула.Работя като видеомонтажист,отделно като секретар във фирма за строителен надзор и енергийна ефективност.Общо-взето това е.По-кратко и по-свързано не можах. Цитирай
Crimson Отговорено Декември 2, 2009 Отговорено Декември 2, 2009 Добре дошъл! Пожелавам ти да събереш много полезна информация и знания, които да ти помогнат да се кефиш и да правиш готина музика! Цитирай
james-assya Отговорено Декември 2, 2009 Отговорено Декември 2, 2009 Добре дошъл и надявам се да свириш по малко повечко от два месеца на 6 години, например поне 6 месеца на 2 години майтапа на страна, но свири повече, струва си. Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Юни 15, 2010 Отговорено Юни 15, 2010 То какво друго да очаквате от човек,който научи едва тук,че ламповите усилватели съществуват наистина. Ванкаа чак сега го прочитам това напомни ми за едно от многото ми велики открития(не само в музиката) като бях на 13 си мислех, че електрическите китари(понеже видете ли са електрически, а не акустични) най-вероятно си имат кабел със щепсел накрая, като всеки друг ел.уред бях толкова учудена, когато видях една "отблизо" и вместо кабел имаше...дупка(jack input) Цитирай
arebegai Отговорено Юни 15, 2010 Автор Отговорено Юни 15, 2010 То на 13 хубаво,ама аз до 25 си мислех,че лампов усилвател е този,който отпред има светеща лампичка.Нещо като телевизорите. Радвам се,че ще навърша 26 вече по-образован.Ама то филологията като няма нищо общо с електрониката,как да ги знам тия работи?Аз да се понауча да свиря,пък с тока има кой да се оправя. Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Юни 15, 2010 Отговорено Юни 15, 2010 хих то и аз в английската само се научих да критикувам и остроумнича добре, че тати е предвидлив човек и като ми купи китарата каза: "а сега е време да те науча и как се запояват кабели" Цитирай
Hillbilly Отговорено Юни 15, 2010 Отговорено Юни 15, 2010 Аребегай с тия глупости Майтап бе,то форума е за това. Цитирай
arebegai Отговорено Юни 15, 2010 Автор Отговорено Юни 15, 2010 (Редактирано) Така де,но ако не беше форумът,досега 100 пъти да съм изхвърлил тая китара.Музикант.орг спаси един инструмент от опожаряване или удавяне в Марица. Кубето мисля да го надена горе на гръмоотвода,барем му дОйде пауъра. Айде,че ме чакат хорА и ръченици. Редактирано Юни 15, 2010 от arebegai 1 Цитирай
bgmttt Отговорено Юни 18, 2010 Отговорено Юни 18, 2010 Ванката е най-свежия и позитивен тип, който съм срещам от много време насам-без да съм го срещал. Направо ме облъчва с позитивна енергия.... Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Юни 18, 2010 Отговорено Юни 18, 2010 ^Абсолютно съгласна!И мен много ме радва Цитирай
Recommended Posts