Chuck Norris Публикувано Декември 1, 2009 Публикувано Декември 1, 2009 Ето нещо, над което работих дълго време, Всичко е свирено и пято от мен без БИРБАН-а Надявам се да ви хареса, коментирайте. http://www.4shared.com/file/163562010/5886...in_mixdown.html Цитирай
Heartman Отговорено Декември 1, 2009 Отговорено Декември 1, 2009 Браво!Наистина много готин вокал си вкарал имаш готин глас и китарката е добре, само блендата в началото е малко гадничка,защото Ричи Самбора толк бокс и така звучи малко неестествено.Чувам че я пееш в оригиналната тоналност,а тя е доста висока и внимавай на модулацията да не скъсаш някоя струна Но като цяло ме изкефи бравос! Цитирай
N1cksoN Отговорено Декември 1, 2009 Отговорено Декември 1, 2009 Супер! С какъв клавир си го записал? Баса също е от клавира нали? Цитирай
Polyphone Отговорено Декември 1, 2009 Отговорено Декември 1, 2009 Евала за изпълнението! И за високия глас! Единстевно в припева нещо ме смущава във високия бек вокал. Звучи ми насечено, но и нещо, което не мога да формулирам. На фалцет ли го пееш?? Цитирай
Chuck Norris Отговорено Декември 1, 2009 Автор Отговорено Декември 1, 2009 Не е на фалцет, с гърло е, но микрофона е динамичен, а не кондензаторен и най малкото поклащане се отразява, след като вкарам ефекта за мастъринг. Вокала има прекалено много високи, но това е от микрофона. Всички инструменти са натурални, баса си е натурален, китарата също, използвам два клавира: Technics KN500 и Korg T3. Но баса и всички други инструменти без барабаните са изсвирени от мен. Цитирай
Ивелин Отговорено Декември 1, 2009 Отговорено Декември 1, 2009 Браво! Китарата не е ли малко висока? Полифон говореше за най-високия вокал (който пее фа и сол на втора) - не знам как се пеят тия тонове на "гърло" от мъжки вид. Цитирай
Chuck Norris Отговорено Декември 1, 2009 Автор Отговорено Декември 1, 2009 Сега разбрах. Фалцет е наистина, но с хрип от гърлото, за да не се забележи много! Цитирай
MasterOfDisaster Отговорено Декември 2, 2009 Отговорено Декември 2, 2009 На входа определено се зачудих дали не е наистина Жон Цитирай
N1cksoN Отговорено Декември 2, 2009 Отговорено Декември 2, 2009 Всички инструменти са натурални, баса си е натурален, китарата също, използвам два клавира: Technics KN500 и Korg T3. Но баса и всички други инструменти без барабаните са изсвирени от мен. Бравос! Много хубаво е станало. Помислих, че си използвал бленда за бас от клавира, защото звучи по-балансирано с клавирите, отколкото китарата. Щом хвана и модулацията накрая... Евала! Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Декември 2, 2009 Отговорено Декември 2, 2009 Изрод си! на 3ти идвам да ми я изпееш на ухо Цитирай
james-assya Отговорено Декември 2, 2009 Отговорено Декември 2, 2009 (Редактирано) Не е зле, доста добре е станало. Само на моменти на най-високите места гласа ти малко се мъчи, но е супер яко иначе. Редактирано Декември 2, 2009 от james-assya Цитирай
Chuck Norris Отговорено Декември 2, 2009 Автор Отговорено Декември 2, 2009 Изрод си! на 3ти идвам да ми я изпееш на ухо На 3-ти в Алиби Варна свирим, моля всички варненци съфорумници да подкрепят! Цитирай
maringtr Отговорено Декември 6, 2009 Отговорено Декември 6, 2009 Поздравления за изпълнението. Фен съм. И със Стийлхарт добре се беше справил доколкото си спомням... Цитирай
Chuck Norris Отговорено Декември 7, 2009 Автор Отговорено Декември 7, 2009 Поздравления за изпълнението. Фен съм. И със Стийлхарт добре се беше справил доколкото си спомням... Мерси на всички! Скоро ще се опитам да изпея и на Steelheart - Never Let You Go (Angel Eyes) Цитирай
Recommended Posts