killer Публикувано Декември 24, 2005 Публикувано Декември 24, 2005 Качих в Gmail-a два варианта на песента House Full Of Bullets на Joe Satriani. Всъщност и двата варианта са импровизации а не кавъри записани в Сонар 4 с ефекти директно от Зоом 9150. Записани са с Ibanez Universe=> Zoom 9150=> Marshall JCM 600=> РС (за съжаление не е записвано с микрофон пред усилвателя а директно в входа на звуковата карта) Очаквам вашите мнения и препоръки!!! :twisted: Марио :twisted: Цитирай
killer Отговорено Декември 28, 2005 Автор Отговорено Декември 28, 2005 Никой ли няма мнение за песните?!?!? :twisted: Марио :twisted: Цитирай
stratocaster Отговорено Декември 29, 2005 Отговорено Декември 29, 2005 екстра са бе човек много шукаритетни номерца защо не пробваш да си намериш някой микрофон и с него да записваш Цитирай
killer Отговорено Декември 29, 2005 Автор Отговорено Декември 29, 2005 Да мислил съм и за този вариант, но за съжаление единственото свободно време което имам напоследък е от 22:00 до 08:00 и затова записвам директно в компютъра на слушалки Идва нова година, както се казва Нова година Нов късмет ... току виж изпаднал някой SHURE SM!!! :twisted: Марио :twisted: Цитирай
DeathZone Отговорено Декември 29, 2005 Отговорено Декември 29, 2005 (Редактирано) Много интересни са станали солата със уа-ми ефекта , звука бива , ама на мене драйва ми идва прекалено много , абе то не че съм аз човека дето ще ти дава акъл , ама ми се струва че трябва да поработиш още върху самото звукоизвличе и вибратото , поне на мен ми се струва че стоят малко нервни и несигурни тоест тона ти се колабае прекалено много , но това е мое мнение и не казвам че аз мога да го направя по добре , просто пиша това което мисля. Иначе има мощ в солата , макар поне за мен да са малко еднообразни. Успех! И това което писах, го писах с най-добри чувства , надявам се няма да си помислиш обратното. Редактирано Декември 29, 2005 от DeathZone Цитирай
killer Отговорено Декември 29, 2005 Автор Отговорено Декември 29, 2005 Радвам се когато има конструктивна критика!!! Всичко казано до тук е абсолютно Вярно!!! Песните са записвани от раз, затова на места съм се чудил какво да изсвиря (сериозно ) и на места звучи наистина НЕСИГУРНО, дефакто разликата между двете парчета е в това че на места има различни пасажи в двете песни които са ми харесали !!! Отностно тонът, проблема е че целият звук който съм направил не е мислен за запис по този начин (Line In-а на компютъра) и тонът е леко гаден при запис (това е единственият вариант за сега при положение че нямам микрофон ) а и зоом-а няма симулация на говорители!!! Благодаря за мненията!!! :twisted: Марио :twisted: Цитирай
sa6tiat Отговорено Януари 5, 2006 Отговорено Януари 5, 2006 Чух ти на Ахат едното соло, ами машала, кво повече от това?... Явно да си направиш кавърите с групата и да ни посвирваш на живо благинки за ухото... Айде със здраве. Цитирай
killer Отговорено Ноември 6, 2007 Автор Отговорено Ноември 6, 2007 Съвсем случайно докато разчиствах стари проекти в Сонар-а попаднах на този запис който е отпреди почти 2 години, сложих му малко ривърб и поизравних нивата и ето я сега песента поизтупана от прахта отново на показ. House Full Of Bullets Марио Цитирай
Black Bird Отговорено Ноември 7, 2007 Отговорено Ноември 7, 2007 Супер е саунда на последното!!! Много обемен звук и дебел!!! Цитирай
killer Отговорено Ноември 7, 2007 Автор Отговорено Ноември 7, 2007 Благодаря за мнението Митко. Да, реверберацията (Lexicon Pantheon) предаде много интересен обем на звукът на китарата, уамито малко ме дразни честно казано в момента (до голяма степен качеството на самия ефект) но не е болка за умиране!!! Поздрави!!! Марио Цитирай
Recommended Posts