pampi Отговорено Декември 27, 2005 Отговорено Декември 27, 2005 Ако питаш мене, китара нито трябва "да ти виси под топките", както ти се изрази; нито да ти виси на ушите. Трябва да е нещо средно. Именно! Аз свиря по-често седнал ама в последно време немога да сляза от педала пък и като съм седнал и не е много удобно някак си... Цитирай
Zlatanov Отговорено Декември 27, 2005 Отговорено Декември 27, 2005 само с колан свиря седнал вече не ме кефи ... а и прав ми е много по-лесно Цитирай
drizzt Отговорено Декември 28, 2005 Отговорено Декември 28, 2005 прав като китарата ми е под приличен наклон и средата на тялото и се пада горе долу при мойта среда - малко под пъпа долния край където се включва кабела вече се опира на бедро когато дрънкам седнал за половин час ме боли гърба можеби се превивам одве прекалено много :green: На класическата само седнал отначало беше много кофти за ръката ми бях си взел някаква лепенка да си стягам китката даже притисках някакъв нерв като си извивах така ръката и сама правеше некви шитове, трепереше етк. :wow: са вече нема проблеми Цитирай
Recommended Posts