krisku Публикувано Ноември 29, 2009 Публикувано Ноември 29, 2009 Привееет! Казвам се Кристиан, по последни данни съм на 16 години (март месец, одъртявам с една годинка), живея в с. Ореш (Свищовско), но уча в гр. Белене. Интересувам се от доста неща, като основно програмиране и свирене на барабани, които са наследство от баща ми, барабанист на селското оркестърче "Марга Аурея". За жалост в този регион има дефицит на музиканти, та за сега съм сам, няколко опита да се събираме се провалят по независещи от мен причини, сега сме на път с приятели да направим нещо - ще видим до къде ще стигнем. По принцип слушам всичко, но най-присърце ми е Рокът, във всичките си измерения. Китарите също са ми слабост, особено акустичните, не че знам нещо повече от няколко пиянски акорда, но е достатъчно да поддържа настроението при събирания с приятели. Жалко, че в селото, освен младежите да карат колите на бащите си със някакви откачени скорости (>100кm/h) и да се напиват по заведения, нямат други занимания. Радостен съм обаче от факта, че има няколко приятелчета (които хич не могат да свирят, не са държали инструмент), но на думи имат желание... иска ми се да ги накарам (защото ще е моя задача, основно) да заобичат музиката, но предполагам зависи от тях, зад гърба ни има музиканти, които винаги са готови да ни помогнат, след петата чашка, защото тогава им идва музата, не че нещо. :-) Ще видим какво ще стане... поздрав за всички: W.A.S.P. - The Idol Цитирай
Recommended Posts