Stoyko Lisichkov Публикувано Ноември 29, 2009 Публикувано Ноември 29, 2009 (Редактирано) Някои притежава/има впечатления/работи ли с тази машина? Съответно следващия ми въпрос е горе-долу с какъв софтуер се разбира най-добре и каква трябва да ми е кнофигурацията (на компютъра). ЛИНК Редактирано Ноември 29, 2009 от Stoyko Lisichkov Цитирай
VSTi Отговорено Ноември 29, 2009 Отговорено Ноември 29, 2009 Изглежда приемливо, (на външен вид)...от опита ми с други модели на Таскам (по-стария , но много по-сериозен FW1884) мисля, че звука на конверторите е леко "тъничък", и още преди 0 db клипваше записа. Но за цената си....няма аналог. Относно софта - бъндъла е с кюбейс, преди време софтуерния пакет беше със сонар.Виж на сайта , дали има нови версии на драйверите за една и съща ОС. Ако има - това означава , че са били нестабилни. Абе за 280 евро ще си звучи като саундбластер ....(май).... Моя съвет е да сложиш още малко, и да вземеш нещо на M-AUDIO Цитирай
Stoyko Lisichkov Отговорено Ноември 29, 2009 Автор Отговорено Ноември 29, 2009 Благодаря за инфото! Не вярвам да звучи чак като саундбластер, все пак фирмата си е с име. Другите модели евентуални, който мога да си позволя са М-аудио Delta 1010, но той няма балансирани входове и фантом. Другия е М-аудио Fast Track Ultra 8R линк Цитирай
VSTi Отговорено Ноември 30, 2009 Отговорено Ноември 30, 2009 определено по става.....работи с протулс, и преампите се водят висок клас. пиши на ЛС (колко точно е бюджета). Цитирай
Stoyko Lisichkov Отговорено Декември 3, 2009 Автор Отговорено Декември 3, 2009 Сега пък ми казаха, че на М-аудио специално Fast Track серията, преампите не са били тихи.. Цитирай
VSTi Отговорено Декември 3, 2009 Отговорено Декември 3, 2009 Toчно този модел се различава от малките фаст трак, даже си пише - октан преампи....(каквото и да означава...) при мен имам ProFire 2626... мажеш да ги чуеш (преампите) Цитирай
Stoyko Lisichkov Отговорено Декември 6, 2009 Автор Отговорено Декември 6, 2009 Къде да ги чуя ? Напоследък ми препоръчаха един Алесис 8канален. Но пак допирам до факта, че не съм работил с такива устройства и търся квалифициран съвет от хора, който са работили с въпросните модели и мога да им се доверя на меродавните мнения. Цитирай
flights_of_fantasy Отговорено Декември 12, 2009 Отговорено Декември 12, 2009 а един линк да ги разгледаме гиама ли защото преди 1 год купих една 256 за 120 и на нея нямаше даже лепенка на производител Цитирай
VSTi Отговорено Декември 14, 2009 Отговорено Декември 14, 2009 Къде да ги чуя ? Напоследък ми препоръчаха един Алесис 8канален. Но пак допирам до факта, че не съм работил с такива устройства и търся квалифициран съвет от хора, който са работили с въпросните модели и мога да им се доверя на меродавните мнения. обади ми се , или на ЛС за контакт. В София съм. Относно Алесис (ио 14 и ио 26) - стабилни драйвери, лесна употреба, и компромисен звук... Весели празници! Цитирай
Recommended Posts