blago9696 Публикувано Ноември 28, 2009 Публикувано Ноември 28, 2009 (Редактирано) Здравейте на всички. Аз съм нов тука и съжалявам ако има подобна тема.. С едни мои приятели решихме да правим група и аз ще свиря на електрическа китара.Въпросите ми са каква електрическа китара да си взема с какви адаптери, каква марка.Разполагам с 250-300 лева.Какво ми бихте препоръчали? Редактирано Ноември 28, 2009 от blago9696
vandenplas Отговорено Ноември 28, 2009 Отговорено Ноември 28, 2009 Пич що не вземеш да отидеш до най-близкия музикален магазин до вас и да го зададеш тоя въпрос там Също можеш и да прочетеш около 1000-та теми по тоя въпрос във форума
blago9696 Отговорено Ноември 28, 2009 Автор Отговорено Ноември 28, 2009 Ми ще свирим предимно тежка музика
Drage Отговорено Ноември 28, 2009 Отговорено Ноември 28, 2009 Ами за тези пари можеш да вземеш някой Squier с хъмбъкър. Друг вариант е да потърсиш китара втора ръка.
IgniteAll Отговорено Ноември 28, 2009 Отговорено Ноември 28, 2009 Съжалявам от своя страна, че затварям тази тема, но ако се беше поогледал щеше да намериш тонове информация, която да ти свърши работа. Най-добра справка ще получиш в магазина. Марки много, модели още повече, всичко зависи от теб. Тук съветите са на личностна основа и са изградени понякога и по неправилен начин, тоест - Мойто гардже е най-хубаво!(казал мушморокът на 13 годинки, дрънкащ от седмица, знаещ всичко за музиката по рождение и гушнал старата Кремона, сцепена през средата на тялото, скрепена с тапицерски скоби и "Капчица", която купил за 500лв, защото била уникална). Има около стотина насочващи теми от типа тема, който отвори, порови някой друг час и намери информацията за марките и бюджет, който ще ти трябва. Успех! Виктор
Recommended Posts