rockstar666 Публикувано Декември 23, 2005 Share Публикувано Декември 23, 2005 (Редактирано) В джи-мейла нещо и от мен-Stone Cold - "Студено". Редактирано Декември 23, 2005 от rockstar666 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jFog Отговорено Декември 23, 2005 Share Отговорено Декември 23, 2005 (Редактирано) ПОздравления че е завършено от всякъде парче. Не ми е присъщ такъв стил музика,но е ясно че пипнато от всякъде с изключение на едно.Мисля че вокалите би трябвало да са с по вече ехо+може би малко по тихи..може би... Ок е ,най радващото, за мен поне, че си е песен цяла.Текста,също така ми хареса. Струва си да се чуе(не е метал)според мен. Ти ли си записвал всичко?както си постнал''нещо и от мен'' това разбирам.Ако да поздравленията се умножават по 4-5 някъде п.с.Главно с тия куфеещи икони ме подмами да го сваля мнооооооого спешно не съжелявам! Редактирано Декември 23, 2005 от jFog Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tocata Отговорено Декември 25, 2005 Share Отговорено Декември 25, 2005 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratocaster Отговорено Декември 25, 2005 Share Отговорено Декември 25, 2005 (Редактирано) сега го слушам.... началото е много внушително! много нежно много ми харесва парчето само вокала....малко не се разбира на места какво пее но не знам, нбе съм вокалист и да не давам акъл готинко е, поздравления!!! осло китарат стои като 'кръпка' сякаш малко по-натурален звук сякаш трябва да сложиш за нея по-мазен Редактирано Декември 25, 2005 от stratocaster Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peshoy2k Отговорено Декември 26, 2005 Share Отговорено Декември 26, 2005 абе и аз сега праа едно реге, ама ме е страх да го изпея, теб поне не те е страх от всичко куца най-много вокала, след тва е микса, и накрая записа, не ме разбирай погрешно, но ако се направи както трябва това има будеще, звучи доста комерсиално. Събери подходящите хора и малко пари и го запишете някъде, после се пробвай насам-натам и ......... кой знае Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rockstar666 Отговорено Декември 27, 2005 Автор Share Отговорено Декември 27, 2005 Мерси за отзивите , без вокалите и водещото пиано другото аз съм го записвал. Затова и те най-малко ви кефят.Мерси! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Януари 1, 2006 Share Отговорено Януари 1, 2006 Много приятно парче! Браво! Отзиви ще има повече като се чуем лично! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rockstar666 Отговорено Януари 5, 2006 Автор Share Отговорено Януари 5, 2006 Много приятно парче! Браво! Отзиви ще има повече като се чуем лично! Еми губиш се нещо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts