IgniteAll Публикувано Декември 22, 2005 Публикувано Декември 22, 2005 Малко като след дъжд качулка, но и аз да си кажа какво съм и откъде съм се донасъл Казвам се Виктор, на 24 годинки съм и от доста време тормозя околните с моята китарка...Вече май станаха 12 годинки... УХААА как лети времето :Р Любими групички имам и то доста, но ще си кажа само най-любимите Клоу Фингър, Инфлеймз, Муунспел, Напалм Деф(мале как се пише на БГ, не е истина ) Свиря ритъм китарка, засега самичък, нещо не мога да се престраша да се покажа пред хора. Тук гледам, че има хорица от 32-ро училище, така че съм в свои води Познавам се с някои от вас, засичали сме се по збирщини на форума Кой ме е инспирирал... Не знам... Когато бях на 12 лета ми подариха една касета на Пантера - Вулгарния Дисплей На Пауъртът и оттогава съм привърженик на тежките стилове, за ужас на мама и тати, а те ме готвеха за адвокат ХИХИХИ ШОК!!! Свиря на един готик блек Стагг, а и наскоро, преди броени дни си купих и едно басче пак на Стагг. Абе като цяло Стаггнация Тук съм от много време, към годинка отива вече и чак сега се описах какво нящу съм. Много приятни хора срещнах тук, много полезна информация получих и много се смях досега. Големи приятели имам сред вас, хей! Мерси за всичко и все така напред, народе! Дай да спра да пиша, че ставам досаден вече Цитирай
killer Отговорено Декември 22, 2005 Отговорено Декември 22, 2005 Ха добре дошъл отново! Позагуби се нещо през последните месеци! Честит ти бас, пожелавам ти да режеш глави с него ... а ако стилът го позволява БУКВАЛНО :green: :twisted: Марио :twisted: Цитирай
IgniteAll Отговорено Декември 22, 2005 Автор Отговорено Декември 22, 2005 (Редактирано) Мерси, съседе и аз отдавна не съм те виждал...дет живеем през етаж...ПУУУУУ СРАМОТА!!! Тез дни на по бира? Само да взема аванс, че след бас китарата закъсах малко с парите Редактирано Декември 22, 2005 от IgniteAll Цитирай
f1_sound Отговорено Декември 22, 2005 Отговорено Декември 22, 2005 Здрасти и приатно прекарване с нас Цитирай
Mephistofel Отговорено Декември 22, 2005 Отговорено Декември 22, 2005 Добре представил се тогава! Н-н-н-н'здраве! Цитирай
Snowwhite Отговорено Декември 23, 2005 Отговорено Декември 23, 2005 Мерси, съседе и аз отдавна не съм те виждал...дет живеем през етаж...ПУУУУУ СРАМОТА!!! Тез дни на по бира? Само да взема аванс, че след бас китарата закъсах малко с парите Кога викаш, къде? Иначе - честит ти бас, мас и газ - со здраве и пи'йнье И да се грижиш за себе си, че - ей ме къде съм - скачам ти и те пребивам, ако и да си в горна категория Скоро ще дойда и да ти осветим 'партамента ремонтиран, ще донеса мезе и кухата, да се видим, както си му е редът... Чекай да ти певам, дет' се викаше у един филм Цитирай
IgniteAll Отговорено Декември 23, 2005 Автор Отговорено Декември 23, 2005 Дет се вика за по бира винаги има кога и къде, само да има с кого... Аз вас, хорица не съм ви виждал от много време и не знам кога ще мога... Много работа се натрупа и то по празниците... Техниците не сме много ОК, когато става дума за паднали сървъри и недоволни клиенти... Както и да е, това си е мой проблем, ще се мине и това Приятелката ми си дойде замалко в БГ и съм ангажиран с нея и покрай нея до 13 януари, та може след това да се направи едно следпразнично поливане на празниците Само да се организираме и където и да сме, там съм Цитирай
rockstar666 Отговорено Януари 3, 2006 Отговорено Януари 3, 2006 Престраши се най-накрая! От доста време ни сме се чували! Цитирай
Recommended Posts