Aleksix Публикувано Декември 21, 2005 Публикувано Декември 21, 2005 Привет на всички фенове на фламенко китарата.Би била много полезна информацията от къде може да се снабди всеки мераклия който иска да усвои фламенкото с таблатури,ноти и най вече видео матеряли.Благодаря на всеки помогнал Цитирай
onogur Отговорено Декември 21, 2005 Отговорено Декември 21, 2005 имам една добра книга самоучител на английски на един от най-добрите Juan Martin.Само трябва да я сканирам Цитирай
kazimbutt Отговорено Декември 21, 2005 Отговорено Декември 21, 2005 имам една добра книга самоучител на английски на един отнай-добрите Juan Martin.Само трябва да я сканирам Трябва ли да викам хората с бели престилки? Цитирай
nasko Отговорено Декември 21, 2005 Отговорено Декември 21, 2005 (Редактирано) Привет на всички фенове на фламенко китарата.Би била много полезна информацията от къде може да се снабди всеки мераклия който иска да усвои фламенкото с таблатури,ноти и най вече видео матеряли.Благодаря на всеки помогнал отиди в магазин "русинов" до консерваторията на Ул" русалка"3- един мой приятел остави -4-5 школи с дискове само фламенко от най добрите майстори - .мисля че ще ти харесат. Редактирано Декември 21, 2005 от nasko Цитирай
Aleksix Отговорено Декември 22, 2005 Автор Отговорено Декември 22, 2005 Звучи примамливо,но какви кинти горе-долу може да струват? Цитирай
nasko Отговорено Декември 22, 2005 Отговорено Декември 22, 2005 Звучи примамливо,но какви кинти горе-долу може да струват? не знам ,т.е не се заинтересувах от цените -само погледнах какви са книгите. Цитирай
Recommended Posts