Dilian Nedev Публикувано Декември 20, 2005 Публикувано Декември 20, 2005 Представям ви последното си "творение" Празна Стая Поствам и текста , ако некой се навие да ми изпее ... Празна стая 1. Празна стая – домът на сърце , там живее то , покрило своето лице . Там тупти , тупти за любовта , зад стената твоята самота . пр.Там ще останеш сам(a) без чувства , мили слова там , в празната стая , празна без любовта . 2.Празна стая – няколко бели стени ... Не ! Тихо сега , замълчи ... Чуй , навън как вали но ... в стаята пак сам(a) си ти ... Bridge : Gm | F | Bb | Cm D | (2) Chorus : Bb | F | Cm | G Am | Bb | F | Eb | D | Verse : Gm | F | Bb | Eb D | Цитирай
black_waltz Отговорено Декември 21, 2005 Отговорено Декември 21, 2005 приятно е, идейката е яка, но е леко еднообразно и де са му китарите? като ги сложиш можеби ще се поразнообрази и ще стане по-хубаво, това си е лично мое мнение, така че можеш да не ме слушаш Цитирай
Recommended Posts