alexthegreat Публикувано Ноември 19, 2009 Share Публикувано Ноември 19, 2009 Привет Колеги, Имам си няколко диска със семпли AKAI формат. Наскоро се опитах да ги ползвам през VSampler v 3.0 на Speedsoft (той си има бутончета за импорт на съответния формат семпли - GIGA, AKAI и т.н.) и той изненадвщо ми каза нещо от рода, че не открива източник на такива въпреки, че дискът е сложен в PC-то. А преди (на стария компютър) нямах проблеми с тази операция. Имам и дискове, където пак има AKAI семпли, но записани като цяло ISO файл. Семплера има и тази опция за "чете" готово ISO. От там става безгрижно. Някой да има идея за опавяне на проблема? На ново PC съм, но не вярвам от това да е причината.... или пък някакви настройки по него ли? Знам, че мога да ги конвертирам или да ги направя пак на ISO, но не ми се губи време сега. Предварително благодаря. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Ноември 19, 2009 Share Отговорено Ноември 19, 2009 Повредени дискове може би ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
roi Отговорено Декември 5, 2009 Share Отговорено Декември 5, 2009 (Редактирано) Би трябвало да няма проблеми щом семплера работи нормално и си зарежда други формати не се изисква специални настройки за зареждане на различните формати които подържа семплера възможно е файловете даса повредени можеш да качиш тука някой от споменатите файлове да ги пробвам при мене как щесе представят ако щее от полза да откриеш къде е проблема. Редактирано Декември 5, 2009 от roi Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts