Mihail Dimitrov Публикувано Ноември 17, 2009 Публикувано Ноември 17, 2009 Здравейте колеги ако някой е по запознат с майсторите по черноморието трябва ми професионално мнение за най-добрия майстор!!! Тъй като ми трябва оркестрова гайданица а материала пътува от много далеч!!! Затова искам да е наистина добра изработка.... Благодаря предварително!!! Цитирай
Ryder Отговорено Януари 14, 2010 Отговорено Януари 14, 2010 Мога да ти помогна с един много добър майстор ,но е от Смолян. Цитирай
deian Отговорено Януари 31, 2010 Отговорено Януари 31, 2010 съжалявам, че чак сега виждам темата-дано не пиша твърде късно. аз си правя гайдите от много години при Димитър Генчев -известен и доказан майстор на джура гайди. намира се в с.Терзийско-общ.Сунгурларе-обл.Бургаска /на 15-20км от т.н. "Петолъчка" по пътя за Бургас/. тел.0885679596. знам, че е далече, но си заслужава качеството. а в Смолян вероятно колегата говори за бай Диньо-голям майстор , но на родопски гайди, а аз разбрах че търсиш джура. дано да съм ти бил от полза. поздрави и успех! Цитирай
deian Отговорено Януари 31, 2010 Отговорено Януари 31, 2010 сори! сега видях, че и двамата сте от Смолян-така че сте наясно с "гайдопроизводството" там повече от мен. специални поздрави на Стамен! п.с. какво значи "най-добрият майстор" Цитирай
Recommended Posts