mehandjiiskiy Отговорено Ноември 17, 2009 Отговорено Ноември 17, 2009 Може разбира се! Супер, значи се записвам : ) Дано да ми излезе късмета = ] Цитирай
Snowfire Отговорено Ноември 18, 2009 Отговорено Ноември 18, 2009 Ако може и аз да се запиша.На 14 години съм.Имам ел.китара. Цитирай
Linkin_boy Отговорено Ноември 18, 2009 Отговорено Ноември 18, 2009 и аз искам да се запиша на 16 години съм от Видин и съм в музикалното училище с специалност пеене но ми се иска да се науча и да свиря. Песни с китарка в ръка като на Ерик Клептън Wonderful tonight ми пълнят душата Цитирай
Yoshimico Отговорено Ноември 18, 2009 Отговорено Ноември 18, 2009 Здравейте! На 13г. съм начинаещ китарист (свиря от 1 година) Нямам китара (Господина ме съжали и ми даде една негова по раздрънкана докато си намеря) Наскоро видях сайта и се регистрирах,но е преди да е пусната темата такаче мисля,че няма проблем! Ако отговарям на критериите I'm In! Успех на всички! Цитирай
EAmechaniX Отговорено Ноември 18, 2009 Автор Отговорено Ноември 18, 2009 Ако отговарям на критериите I'm In! Да - you are Цитирай
EAmechaniX Отговорено Ноември 19, 2009 Автор Отговорено Ноември 19, 2009 Не забравяйте! Довечера в 20.00ч ще се разбере при кого ще отиде китарката. Цитирай
EAmechaniX Отговорено Ноември 19, 2009 Автор Отговорено Ноември 19, 2009 Имената вече се джуркат.Точно в 20.00ч натискам бутон, който ще избере късметлията. Цитирай
PureEvil Отговорено Ноември 19, 2009 Отговорено Ноември 19, 2009 УУхааааа Супер !!! Много се радвам,че спечелих ! С радост ще свиря на китарата ! Благодаря много !!! Цитирай
EAmechaniX Отговорено Ноември 19, 2009 Автор Отговорено Ноември 19, 2009 (Редактирано) Прати ми едно Л.С. с град, двете имена, телефонен номер и адрес на който ще бъдеш в събота. Ако предпочиташ до офис - пак става. ЧЕСТИТО! На останалите участници искам да кажа. Благодаря, че участвахте и не се отчайвайте! Сигурен съм, че вашият късмет се крие зад ъгъла. Няма да спра да подарявам китари и знайте, че следващ път пак ще има - ОБЕЩАВАМ! Редактирано Ноември 19, 2009 от EAmechaniX Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 19, 2009 Отговорено Ноември 19, 2009 (Редактирано) УУхааааа Супер !!! Много се радвам,че спечелих ! С радост ще свиря на китарата ! Благодаря много !!! Само внимавай, да не й сложиш метални струни. Тия китари не са проектирани за целта и се разлепват/счупват често, при употреба на метални. ПС: Честито!!! Редактирано Ноември 19, 2009 от Evtim Djerekarov Цитирай
Recommended Posts