berserker Публикувано Декември 10, 2004 Публикувано Декември 10, 2004 Къде в София мога да си поръчам да ми направят бас?И колко ще ми излезе горе-долу?Аз ли трябва да си намеря материала?Моля ви,дайте някво инфо. Цитирай
Wicked Отговорено Декември 11, 2004 Отговорено Декември 11, 2004 Този типец - Давидофф, готви разни басове(поне като ходих при него беше спретнал 2 много засукани 5 струнни китарки, помня че бяха цифромания, примерно над 1200лв, но пък целите бяха ултра мега гига специални. Има го моментът, че и той може да намери чаркове за инструмента, но доколкото разбрах с когото, както се договори. Мисля да му заръчам акустичка някаква нвбрежарска Телефона му е 0898819785, в София е и близо до Женския пазар. Наслука! Цитирай
pacman Отговорено Декември 13, 2004 Отговорено Декември 13, 2004 Годжи имаше един бас на Давидов Беше 7-струнен, доста якичък, сега обаче незнам къде е и чий е Цитирай
разбойник Отговорено Декември 15, 2004 Отговорено Декември 15, 2004 Аз нямам добри впечатления от П. Давидов. това с препоръката на лютиер е много сложна работа. Берсерк, що не се срещнеш с нашия си Пакмен да видиш той какво прави? Цитирай
rummy2002 Отговорено Септември 28, 2005 Отговорено Септември 28, 2005 Къде в София мога да си поръчам да ми направят бас?И колко ще ми излезе горе-долу?Аз ли трябва да си намеря материала?Моля ви,дайте някво инфо. ако искаш в пловдив има едно момче Диката-прави стрхотни неща Цитирай
Burton Отговорено Септември 28, 2005 Отговорено Септември 28, 2005 (Редактирано) аз също ти препоръчвам Диката, вярно не е в София, но си заслужава пътя можеш да видиш снимки на негови инструменти тук Редактирано Септември 28, 2005 от Burton Цитирай
SlipFly Отговорено Септември 29, 2005 Отговорено Септември 29, 2005 (Редактирано) а тоя пич от Пловдив Диката някой има ли му телефона?? Редактирано Септември 29, 2005 от SlipFly Цитирай
Recommended Posts