gaahl Публикувано Ноември 13, 2009 Публикувано Ноември 13, 2009 Това е моя кавър на тази яка песен на Gorgoroth .Надявам се да ви хареса .Не съм сложил барабани защото незнам как.Кавъра е записан с гитар про и се чува малко пръщене но се пак става а слушане http://www.youtube.com/watch?v=0yGz0Oj5QQ8 Цитирай
gaahl Отговорено Ноември 13, 2009 Автор Отговорено Ноември 13, 2009 Извинете но това е правилния линк Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Ноември 13, 2009 Отговорено Ноември 13, 2009 Тонът на китарите е много як ! Сподели как си записвал Цитирай
gaahl Отговорено Ноември 14, 2009 Автор Отговорено Ноември 14, 2009 (Редактирано) Тонът на китарите е много як ! Сподели как си записвал ами както написах горе използвах гитар про 3 като бях избрал звука на китарата от Metal -> Aggressive със Ultrasonic Amp и AC Box кабинет.Настройките бяха Gain-10,Bass- 2,Middle -2.90,Treble-10 и Presence - 5 на dry.След това барниках записаните китари с еквалайзер и Waves Reverb ефект и като Input Gain-a беше някаде към -5 DB a reverb time беше на 1-2 мс....иии се получи това а пък за еквалайзера не мога да ти кажа как го настроих защото просто експериментирах със звука пък и незнам как да ти ги опиша .Направих го на HP и от там почнах да бъзикам.Надявам се да съм ти бил полезен Редактирано Ноември 14, 2009 от gaahl Цитирай
gaahl Отговорено Ноември 14, 2009 Автор Отговорено Ноември 14, 2009 (Редактирано) хм явно няма хора на които да се е харесал щом не виждам критики .Може би е прекалено извън това което сте свикнали да слушате Редактирано Ноември 14, 2009 от gaahl Цитирай
Recommended Posts