One_Voice Публикувано Декември 18, 2005 Публикувано Декември 18, 2005 * 40 watts (rms) * 10 inch super-duty Blue Marvel® speaker * Two footswitchable channels clean and lead * 3-band EQ per channel * Headphone jack * Modern/vintage voicing switch on clean channel * Footswitchable reverb with level control * High gain/modern/vintage voicing switch on lead channel * High and low gain inputs някой да е имал контакт с тази машинка , понеже сьм решил да инвестирам в някакво кубе и някаква ориентировьчна цена ? Цитирай
wolfgang Отговорено Декември 18, 2005 Отговорено Декември 18, 2005 транстюб е най-доброто солид стейт изпълнение на китарна апаратура по моему и точно този амп не съм пробвал, но от други модели от тази серия имам много положително впечатление. тъй като няма вносител в БГ на тази марка - всяка цена ще бъде твърде относителна. за щатите си я видал в сайта на пиви, а за европа виж guitarbargains.com, те дори шипват за БГ. Цитирай
Rud Отговорено Декември 18, 2005 Отговорено Декември 18, 2005 Аз съм имал Peavey classic 30 и съм пробвал това и Bandit,не е лошо,но съм сигурен,че можеш да направиш по-добър избор,вече има много неща на пазара Цитирай
avaavaava Отговорено Декември 18, 2005 Отговорено Декември 18, 2005 (Редактирано) Имам едно Пиви много добро за 600 лв. Транстюб 80 вата!! Като ново е !..колко концерти съм свирил с него ......няма да съжаляваш!!!! Обявата е в купувам -продавам!! Съжалявам ако не му е тука мястото на мнението... Редактирано Декември 18, 2005 от avaavaava Цитирай
wolfgang Отговорено Декември 18, 2005 Отговорено Декември 18, 2005 бандита е як амп, май 2 пъти по-мощен от енвой, който пък ми се струва не достатъчно як за свирене с барабани, особено при по-тежка ръка на дръмъра. класик 30 е просто друга категория и като сауд и като универсалност ..., но тук колегата пита за солид стейт :guitar: Цитирай
wessy Отговорено Декември 19, 2005 Отговорено Декември 19, 2005 пич имам такова точно че не става с дръммър не е вярно хардкор съм свирил с тоя амп с барабанист и са чувах перфектно драйв канала откровено не е кой знае какво ако искаш да свириш жици ти трябва педалче ново го взех за 560 от динакорд. сега в бг не знам къде ги има и на какви цени. бтв не съм решил но мисля да продавам моето. пиши ако искаш ЛС да говорим Цитирай
One_Voice Отговорено Декември 24, 2005 Автор Отговорено Декември 24, 2005 (Редактирано) от всички мнения за кубета от този ценови клас слушам " колега драйв канала не кой знае какво " , и си мисля , че щом ще ползвам само чистия канал каде е разликата между всичките тия кубета освен марката и цената :wall: :wall: :wall: :wall: Редактирано Декември 24, 2005 от One_Voice Цитирай
fLiSk Отговорено Декември 24, 2005 Отговорено Декември 24, 2005 В нисък ценови клас трудно се намира нещо за много жица. Аз поне смятам че дори в среден - висок като не броим такива изключения като Меса, Дизел и един два модела на другите марки, повечето неща си се нуждаят от камиончета. Цитирай
Recommended Posts