Jump to content
Българският форум за музиканти

High/mid/low


npace

Recommended Posts

Ми вижте сега... на мойто измаано кубенце няма среди, има само ниски и високи - ниските в момента като гледам са ми на 8-9, високите - 7-8, а gain-а - на 4-5, пак зависи колко силно свиря... Иначе на моя любим дисторшън Metal Zone ниските са ми пак на 8-9 (един приятел все пак беше казал - "Тука басо требе да струже" - ударението на струже е на е-то - все пак става дума за дупнишки шоп...), средните са на към 4 и двете, високите - на 7-8 и най-важното - Dist - никога не съм свирил под 10!!!!! хахаха... е, де да имаше 11

:metalist: не ми се мисли.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абсурдно е да се говори за настройки наизуст! Те зависят от толкова много фактори и единственият критерий остава ухото. Като цяло тр да има среди, но да не се прекалява с тях, за да не звучи всичко тенекиено (напр. много от 1-4КХц). Но всичко зависи от акустиката на помещението, качеството на високоговорителите и апаратурата и т.н. Акустиката най-вече подсилва дадени честоти и може да звучи ужасно именно заради нея. Звука трябва да е мек и приятен за слушане, а не да те боли главата след 10 минути, поне аз така мисля. Е, има и фенове дето това искат... :wall:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При мен зависи от настроението ма наи-често си набичвам яко високите (среди нямам на моито весело кубе така че не знам що за животно са те) :)

и както каза колегата Carpe diem

дисторжъна под 10 никога :guitar:

Редактирано от marsspiritus
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.