Amentis Отговорено Ноември 13, 2009 Отговорено Ноември 13, 2009 Хм... то и аз като си зех Джаксъна King V сега свиря седнал китарата на десния ама се получава все едно е на левия и се получават болки в гърба, на старата много рядко свирих на левия ама и там праеше проблем...тфа да е на левия е тшк раота..... Цитирай
pepata Отговорено Ноември 14, 2009 Автор Отговорено Ноември 14, 2009 Здрасти.3-4 часа не са толкова много. С колан ли свириш?Съдейки по снимката на профила ти няма как да не те заболи гърба. Има ли болка значи нешто не е наред.Няма естествен баланс и тялото компенсира. При свирене трябва да си абсолютно отпуснат и да не чувстваш никакво напрежение никаде. Обърни внимание следващия път като свириш каде е чувстваш напрежение и опитаи да го разхлабиш. Аз имах период в който свирех по 12 часа на ден с малки почивки. Много е важно да загряваш добре ако ще свириш дълго време. Загряваш и разтягаш.Цялото тяло. Поздрави! Свиря без колан, но като се замисля това може би не е лоша идея..... както и да е, благодаря за съветите мисля, че локализирах проблема. Тоя на снимката му не е ли вокала на Кафяв ден ? На снимката съм аз, но само на живо свиря толкова ниско, когато се упражнявам е различно. Цитирай
noflip Отговорено Ноември 14, 2009 Отговорено Ноември 14, 2009 (Редактирано) Космодиск. ps: абе смейте се ама.... Редактирано Ноември 14, 2009 от noflip Цитирай
sasoh Отговорено Ноември 14, 2009 Отговорено Ноември 14, 2009 Китарата отпред, космодиска - отзад Цитирай
schOle Отговорено Ноември 14, 2009 Отговорено Ноември 14, 2009 Аиде пък да те видим по телевизията, как правиш реклама на космодиска Даже изсвири някоя песничка, като онзи с акордеона Цитирай
James Hetfield Отговорено Ноември 19, 2009 Отговорено Ноември 19, 2009 Тия болки ги имах и аз в началото. Щото много се свивах и буквално лягах върху кухарката. И като прибавим и седенето на легло, а не на стол и т'ва там. Просто явно е до стойка. Цитирай
Recommended Posts