Amphibia Публикувано Ноември 9, 2009 Публикувано Ноември 9, 2009 Реших и аз да се запиша с една българска песен, макар и с малко загубен акцент. (текст, аранж., смесване итн... всичко от една ръка) Отдавна Цитирай
Amphibia Отговорено Ноември 9, 2009 Автор Отговорено Ноември 9, 2009 ... ups, линка се промени. Тук може да се чуе. приятно слушане Цитирай
dalia Отговорено Ноември 9, 2009 Отговорено Ноември 9, 2009 ... ups, линка се промени.Тук може да се чуе. приятно слушане Добър звук на записа и песента не е лоша .. Имаш обаче голям акцент, пробвай да пееш на английски Цитирай
pepino0 Отговорено Ноември 9, 2009 Отговорено Ноември 9, 2009 Много ми хареса само акцента не ми допада Цитирай
Amphibia Отговорено Ноември 12, 2009 Автор Отговорено Ноември 12, 2009 (Редактирано) ще ме извините за закъснелия постинг. радвам се искренно че песента ви е харесала. двоумях се кой път да избера, на немски без акцент, на английски с по малко акцент или на български с поизгладен акцент... хм ще се опитам да поизгладя акцента защото песента се роди на български и не ми звучи на друг език. надявам се че ще ме разберете. Редактирано Ноември 12, 2009 от Amphibia Цитирай
Recommended Posts