Jump to content
Българският форум за музиканти

dalia

новаци
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    електрическа китара

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.facebook.com/#/profile.php?ref=name&id=1482080001

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София

dalia's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. dalia

    Cubase/Nuendo

    Искам да мога да наслагвам файлове със запис на китари и глас, както и евентуално да слагам ефекти. Нищо повече! Качеството на wav формата, записан с устройството, което ти показах по-горе, ми хареса доста. Вчера записвах китара с аудиокабел директно от усилвателя. Днес записах и глас. Искам да направя елементарен микс и ако има някой ефект- добре дошъл! Заедно с Олимпуса върви и Cubase. И затова се чудя какво става?!
  2. dalia

    Cubase/Nuendo

    А няма ли програми за обработване на wav, wma, mp3 ? Защо например Цък Olympus LS-11 Linear PCM върви с Steinberg Cubase 4 LE? Каква е логиката да се продава с този софтуер, ако няма как да бъде използван за обработка на файловете?
  3. dalia

    Cubase/Nuendo

    Благодаря ти за отговорите. Моля те, ми кажи , мога ли по някакъв начин да конвертирам wav файлове в midi такива без да загубя много от качеството им? Мога да записвам само в wav, wma, mp3 формати.. Има ли други програми, с които мога да обработвам тези файлове? Благодаря предварително!
  4. dalia

    Cubase/Nuendo

    Здравейте, Аз също имам няколко питания за Cubasе. Te са за сигурно елементарни за вас неща, но аз съм малко объркан. Свалих си Cubasе 5.1 и цял ден се мъча с няколко wav файла, които за съжаление не ми е ясно въобще как да обработя.Наличните плъгини са само за миди файлове, та ето моите въпроси: 1. Къде мога да открия инструкции за работа с програмата на достъпен език?2. Програмата позволява ли конвертиране на wav в midi файлове? 3. Мога ли лесно да обработват wav файловете? Благодаря на всички за коментарите..
  5. dalia

    Old Stuff

    И на мен не ми харесва а не е правен в България ...
  6. dalia

    Old Stuff

    http://tranz.it/load.php?id=yc2WY7PV2hel8Axp418256 до 5 дни е
  7. Ето го мойто бебче http://www2.gibson.com/Products/Electric-G...A/DarkFire.aspx Dark Fire
  8. Много интересен рек. Поздравления !
  9. dalia

    Old Stuff

    http://tranz.it/load.php?id=9a554CJL0CW0LjSV412925
  10. Добър звук на записа и песента не е лоша .. Имаш обаче голям акцент, пробвай да пееш на английски
  11. dalia

    Любими китаристи

    И аз като колегата по долу съм учудена, че всеки се опитва да напише имена, които най малкото са за определен кръг слушатели ... В крайна сметка говорим за най!!! И критериите трябва да са малко по обширни За мен човекът, китарист и композитор от който всичко е започнало е Jimmy Page ...а негов добър ученик Slash .. Това не са просто китаристи! Препоръчвам да гледате концерта на Zeppelin в Madison Square Garden HD 1973 ! и Guns in Japan ! Ще добавя и Les Paul но по скоро за заслуги Разбира се всеки има право да има свой собствен вкус, но и всеки който не разбира, колко генеални са горе споменатите или е глух или първата среща с китара е била по главата
  12. dalia

    нужда от помощ

    Здравейте, Ще съм много благодарна, ако ми помогнете с контактите на добър лютиер в София, който поправя електрически китари. Очаквам с нетърпение отговорите ви..
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.