Fieldy94 Публикувано Ноември 7, 2009 Публикувано Ноември 7, 2009 Здравейте скъпи съфорумници.Наскоро се върнах от германия и от там си купих комплект струни за класическа китара(аз ги наричам наелонови), и възнамерявах да ги сложа на акустичната ми която оригинално е със метални струни . Та въпросът ми е ще мога ли да ги слойа ако използвам топчетата от металните или не ? Благодаря предварително и Цитирай
euphoriaburn Отговорено Ноември 7, 2009 Отговорено Ноември 7, 2009 Здравейте скъпи съфорумници.Наскоро се върнах от германия и от там си купих комплект струни за класическа китара(аз ги наричам наелонови), и възнамерявах да ги сложа на акустичната ми която оригинално е със метални струни . Та въпросът ми е ще мога ли да ги слойа ако използвам топчетата от металните или не ? Благодаря предварително и Просто ги завържи накрая, както при класическите. Но по добре скочи и си купи за акустична. Цитирай
Guest Отговорено Ноември 7, 2009 Отговорено Ноември 7, 2009 Прочети тази тема , която е точно една под твоята. http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=68268 Цитирай
Recommended Posts