azzinoth1126 Публикувано Ноември 6, 2009 Share Публикувано Ноември 6, 2009 Сигурно вече на всички ви е писнало от подобни теми но съм от провинцията и нямам възможността да разгледам обстойно какво има в наличност по Софийските магазини, а пък и доста от тях нямат ценови листи на голяма част от марките които предлагат по уебсайтовете си. Надеждата ми е да помогнете та като ида в София да знам на къде да се ориентирам. Та ситуацията е следната: -кубе, глава и кабинет, каквото се сетите все става -да е достатъчно мощно за репетиции с група и участия -стила е пънк, рок, тук-таме хеви метъл -баса който използвам е Jazz Bass, доста среди изкарва, с активни адаптери -за предпочитане с 15 инча говорител -бюджет - 1000-1500лв Очаквам предложенията ви и благодаря предварително Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Coprophagus Отговорено Ноември 8, 2009 Share Отговорено Ноември 8, 2009 за тези пари ще си вземеш без проблем 300 ватово кубе Ампег с 2х10 или 1х15 инча говорители и двете кубета са с лампов преамп има и варианти чисто транзисторни, но бюджета ти е добър и препоръчвам да си вземеш нещо с лампи вътре. в София в Динакорд го има варианта 1х15, но лично ти препоръчвам 2х10 http://www.bozovmusic.com/catalog/index.php?cPath=109 За Амп+кацинет : 1 малко са ти парите 2 за репетиция и свирене в къщи и на малки сцени е неудобно и непрактично не знам какво мислят колегите, но според мен Ампег е марката. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
azzinoth1126 Отговорено Ноември 8, 2009 Автор Share Отговорено Ноември 8, 2009 Ами като че ли този вариант е идеален, и аз се бях насочил към Ampeg но не намерих ценова листа за България. Усилвателя с 15 инча говорител за който говориш колко струва в Динакорд? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Demiurg Отговорено Ноември 9, 2009 Share Отговорено Ноември 9, 2009 Ампег - Динакорд http://pro-technica.com/manufacturer.php?cCat=&manf=130 но още ги е срам да си публикуват ценовата листа. То си е за срам де... Звънни им и питай за цената, но седни и си дръж валерианче под ръка ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
azzinoth1126 Отговорено Ноември 9, 2009 Автор Share Отговорено Ноември 9, 2009 Мерси много на отзовалите се, ще звънна да питам И ако все пак някой друг има някакви предложения, да се чувства свободен да сподели Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gro Отговорено Ноември 9, 2009 Share Отговорено Ноември 9, 2009 http://forum.muzikant.org/index.php?showto...01&hl=ampeg ето тука един колега продаваше нещо като за тебе. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ear-ache Отговорено Ноември 9, 2009 Share Отговорено Ноември 9, 2009 Понеже и аз съм на същата вълна, интересно ми е откъде идва тая разлика в цените? http://www.bozovmusic.com/catalog/product_...roducts_id=1203 докато цената в официалният представител е 1550 лева. Някой да си е купувал от бозов мюзик, или пък случайно да знае каква е причината да има такава разлика? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Abbath Отговорено Ноември 9, 2009 Share Отговорено Ноември 9, 2009 Аз. До преди няколко месеца Бозов беше официален представител на Ампег за БГ.Тогава и си взех моя от него на цена, доста по-ниска от Томан примерно...каквато наистина би следвало да е цената на официален вносител.Сега явно про техника са станали и са надули цените каквато си им е практиката.Бозов, за да си продаде нещата на склад, също е поувеличил цените на някои неща доколкото виждам... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Demetrii Отговорено Ноември 9, 2009 Share Отговорено Ноември 9, 2009 И аз днес си купих от там. ΒΑ300/115 за цена, която не можеш да намериш в София. Проблеми никакви, ако случайно имаш притеснения за качеството. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
azzinoth1126 Отговорено Ноември 9, 2009 Автор Share Отговорено Ноември 9, 2009 A как става плащането при поръчка от там? Наложен платеж, банков превод или нещо друго? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Abbath Отговорено Ноември 9, 2009 Share Отговорено Ноември 9, 2009 При мен беше с банков превод...прати ми смс със сметката, преведох парите и след 1 час ми се обади да ми каже, че е пуснал пратката.Не го хваля, не ми е никакъв, просто е точен. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mproject Отговорено Ноември 9, 2009 Share Отговорено Ноември 9, 2009 Иван Бозов е точен! Познавам го повече от 10 години. До колкото знам е официален вносител на Roland и Mackie. Магазинът му се намира в Пловдив (в близост до Новотела) - ул. "Брезовска" 34, сл. тел. 0888 20 44 11, 032/ 944 877, е-mail: rabat@bozovmusic.com, www.bozovmusic.com Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ear-ache Отговорено Ноември 10, 2009 Share Отговорено Ноември 10, 2009 Благодаря ви на всички за отговорите Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bobyr Отговорено Ноември 10, 2009 Share Отговорено Ноември 10, 2009 коментарите на колегите относно предимствата на комбо варианта са абсолютно валидни аз винаги съм бил от другата страна - гиър съставен от отделни компоненти и там си има предимства особено при подходяща конфигурация - при мене е преамп с кросоувър и стерео стъпало с възможност да работи в стерео/паралел/бридж режим, което позволява гъвкавост и максимално използване на наличните ресурси в местата където се свири но определено си е повече фитнес преди/след гиг относно комбо варианта, мисля че офертата на Бозов е много добра, аз бих препоръчал варианта с 2х10 и лампа на входа В Динакорд София само кабинета 8х10 на Ампег е на прилична цена Успех с покупката и музиката Б. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ear-ache Отговорено Ноември 10, 2009 Share Отговорено Ноември 10, 2009 Ех то и аз се надявах да стигнат финансиите за SVT3 PRO + Cabinet ... няма спор кой вариант е по-добър, но.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts