Mindblow. Публикувано Ноември 5, 2009 Публикувано Ноември 5, 2009 Доста голям фен съм на музиката на Майкъл и понеже от няколко дни не спирам да слушам тази песен, реших да я изсвиря и изпея Понеже се получи що-годе добре, пускам я тук, за да кажете мнението си дзън Цитирай
Sandman Отговорено Ноември 6, 2009 Отговорено Ноември 6, 2009 (Редактирано) Ти вярно ли си на 15? Много добре си се справила!!! Направо отлично! Aз сега съм се зарибил да правя Billie Jean. Стигнал съм до 2-рия припев. Ако искаш, като я направя, ще ти я пратя да я изпееш. Редактирано Ноември 6, 2009 от Sandman Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Ноември 6, 2009 Отговорено Ноември 6, 2009 (Редактирано) Ииии, к'во е суингарскооо! Ти ли си измисли аранжимента? Ти ли си насложи гласовете? Само на 15 години! Браво, браво, страхотно си уловила темперамента на пеенето на MJ, много сладка трактовка! Аз... се извинявам, че съм се отплеснала и не бях те изслушала досега (всъщност май не влизам в Кавърите много-много напоследък), но ти чух всичко във 4shared - изпълни ме! Опитай в Джем, ти имаш потенциал да интерпретираш и се справяш фантастично! Адмирации, Рафаела... Редактирано Ноември 6, 2009 от Angelina Цитирай
Mindblow. Отговорено Ноември 6, 2009 Автор Отговорено Ноември 6, 2009 Много благодаря за коментарите Sandman: с удоволствие бих изпълнила Billie Jean! Ще чакам да я завършиш и да ми я пратиш. Цитирай
Unchained Отговорено Ноември 6, 2009 Отговорено Ноември 6, 2009 Супер, супер... искаме още!!! Цитирай
Mandalay Отговорено Ноември 7, 2009 Отговорено Ноември 7, 2009 Много големи поздравления! Справяш се отлично и то не за 15 годишна. Дори не ми се мисли колко още можеш да се развиеш, не позволявай на нищо и на никой да те отклони от пеенето! Ще следя на следващия "Айдъл" за теб Цитирай
james-assya Отговорено Ноември 7, 2009 Отговорено Ноември 7, 2009 много е добро, имаш много добър глас браво !!! Цитирай
sIsO_1987 Отговорено Ноември 8, 2009 Отговорено Ноември 8, 2009 Бравооооооооооо...Много добро изпъление продължавай все така : ))) Цитирай
AnnieMichaelJackson Отговорено Октомври 26, 2010 Отговорено Октомври 26, 2010 Ееее Браво на теб, че си фен на Майкъл! ама нещо не ми отваря файла... Цитирай
Mindblow. Отговорено Октомври 28, 2010 Автор Отговорено Октомври 28, 2010 ново дзън ето и другото. Мерси, Сашко! Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Октомври 28, 2010 Отговорено Октомври 28, 2010 А нeeeе!Защо си го отрязала така??? Като една Шехерезада ни оставяш да чакаме до следващия път. Такъв аранжимент идеално ми се вписва в концерт на Кристина Агилера примерно. Много готино, тази тема е отпреди да се регистрирам,а и не си се включвала май в джема?Хм... затова съм те пропуснала досега. Пусни някоя авторска идея да поджемим Цитирай
AnnieMichaelJackson Отговорено Октомври 29, 2010 Отговорено Октомври 29, 2010 Да! Отвори ми се! Много е добро! Браво!!! Цитирай
Recommended Posts