Jump to content
Българският форум за музиканти

Imperialstar , Force 507 , Forum , Q Series ...


Recommended Posts

Първо здравейте на всички ударни инструменталисти ... ;)

 

Нов съм във форума и научих много полезна информация . Занимавам се със свирене от 4-5 години и вече усещам (усещането доиде доста от преди това де) че геройският ми сет амати взе да отеснява... Искам да попитам по-патилите от мен какво знаят за ниските серии на производителите на барабани - TAMA-Imperialstar ; Sonor-Force 507;Pearl-FZ forum;Mapex-Q series и др. подобни . Ако може да споделят впечатления колегите който са свирили на такива сетове. Благодаря много супер сте и :) :) :rockon: :rockon:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

пич да ти кажа няма значение марката важното е да ти вършат работа! Иначе ниската серия си е ниска. да ти кажа пак вършат работа взимаш добри кожи и тва е. тези марки който си написъл по доло стават да ти кажа в интерес на истината. аз съм свирил на тези серии и лично съм доволен за Бг повече не може да се желае. колегети може да ти кажат да видиш и Yamaha там също няма да сгрешиш! ако си търсиш ТАМА може да пишеш аз имам TAMA SUPERSTAR CUSTOM. и мисля да се разделям с тях вече не свиря!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не съм запознат с ТАМА, но с другите марки няма да сгрешиш. Peal мисля, че ги продават маааалко скъпичко у нас и ги продава дистрибутор извън София, но Mapex и Sonor са на добри цени и звучат много добре.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

по принцип нямах предвид ценовия аспект на нещата , но ако не се лъжа една Yamahа Stage Custom която е най-ниската серия на Yamahа (поправете ме ако греша) струва доста повече от един сонор 507 да речем - мисля че разликата е двойна ако не е и повече . Ясно е че ямахата е с birch shells а сонор-а е с basswood shells ако не се лъжа , пък и едва ли само това е разликата . Въпроса ми беше като изключим цената ( обмислям варианта за закупуване на нещата поотделно) какъв според вас ще е най-добрия избор за нисък-полунисък :) клас барабани вкл. и хардуер. Надавям се че не звучи много увъртяно но искам да избера най-доброто :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Yamahа Stage Custom, не е най-ниската серия барабани на Ямаха и е на доста по добро ниво от останалите марки които си изброил, затова и цената е по-висока.

Иначе от тези които си изброил мисля че Пърла е по-добрият вариант.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...
Първо здравейте на всички ударни инструменталисти ... :greenangel:

 

Нов съм във форума и научих много полезна информация . Занимавам се със свирене от 4-5 години и вече усещам (усещането доиде доста от преди това де) че геройският ми сет амати взе да отеснява... Искам да попитам по-патилите от мен какво знаят за ниските серии на производителите на барабани - TAMA-Imperialstar ; Sonor-Force 507;Pearl-FZ forum;Mapex-Q series и др. подобни . Ако може да споделят впечатления колегите който са свирили на такива сетове. Благодаря много супер сте и :girl_witch::greenball::thumbs_up::D

Аз свиря със сонор форс 507 от три години и съм много доволен,даже сега поскъпнаха .Като им сложиш рингчета по кожите звука става съвсем друг.Така че си заслужават ,въпреки че са ниски серия но са нови и 100 пъти по добри от стаг и амати .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.