DeathZone Публикувано Декември 14, 2005 Публикувано Декември 14, 2005 Ами един наш съфорумец ме запали да го аранжирам това парче в малко по симфоничен стил и ето , готов съм. Ще се радвам да чуя мнението ви , особенно на фона на китарната версия , макар че тук не съм постнал целия вариант , но все пак. Кликате тук , след това се зарежда страница, на която пише Click here to download file кликате и сте готови Цитирай
jFog Отговорено Декември 15, 2005 Отговорено Декември 15, 2005 (Редактирано) Готско е.Май точно китарите му липсват. на 1:19 мин къв Епик блек може да застърже.. неам думи направо ..или лав метал... ---------------------------------------------------------------------------- Тип енд трикс* на страницата на която ти пише Click here to download file - дясното копче-Копи линк локейшън е линка на файла,направо можеш да пускаш него, така се спестява ходенето,вглеждането и штракането..ала бала нали.. Редактирано Декември 15, 2005 от jFog Цитирай
DeathZone Отговорено Декември 15, 2005 Автор Отговорено Декември 15, 2005 Готско е.Май точно китарите му липсват.на 1:19 мин къв Епик блек може да застърже.. неам думи направо ..или лав метал... ---------------------------------------------------------------------------- Тип енд трикс* на страницата на която ти пише Click here to download file - дясното копче-Копи линк локейшън е линка на файла,направо можеш да пускаш него, така се спестява ходенето,вглеждането и штракането..ала бала нали.. Ехххх все натам си те избива )))), метала не прощава )) майтап Благодаря , ти , радвам се че ти е харесало! Цитирай
fracture Отговорено Декември 15, 2005 Отговорено Декември 15, 2005 ако добавиш китарния трак и дръм секцията - , чудесия то че няма коментари, не значи че няма интерес - работа е там, че човек се чуди какво да пише Цитирай
DeathZone Отговорено Декември 15, 2005 Автор Отговорено Декември 15, 2005 ако добавиш китарния трак и дръм секцията - , чудесиято че няма коментари, не значи че няма интерес - работа е там, че човек се чуди какво да пише Няма зор! Още го пресмятам и мисля как да стане най-добре Цитирай
fLiSk Отговорено Декември 24, 2005 Отговорено Декември 24, 2005 Олеле човеко как си знаех че няма да ме разочароваш. Много поздрави от родна България. След Коледа ще мина през София и трябва да ми позволиш да те почерпя една бира за това парче... Толкова добре си пресъздал всички тези настроения през които се минава в такова състояние... Цитирай
DeathZone Отговорено Декември 24, 2005 Автор Отговорено Декември 24, 2005 Олеле човеко как си знаех че няма да ме разочароваш. Много поздрави от родна България. След Коледа ще мина през София и трябва да ми позволиш да те почерпя една бира за това парче... Толкова добре си пресъздал всички тези настроения през които се минава в такова състояние... Ооооо, удоволствието ще е изцяло мое! Непременно ми се обади ще ми е приятно да си побъбрим и да посвирим , разбира се! Цитирай
fLiSk Отговорено Декември 24, 2005 Отговорено Декември 24, 2005 Мен би ме било малко срам да посвирим Цитирай
DeathZone Отговорено Декември 24, 2005 Автор Отговорено Декември 24, 2005 Мен би ме било малко срам да посвирим Няма страшно ще пийнем по нещо и всички задържки и комплекси ще изчезнат. Цитирай
Burton Отговорено Декември 24, 2005 Отговорено Декември 24, 2005 Много приятно! с китари и барабани може да стане много здраво, но и така си звучи чудесно според мен... скока в джаза към края е супер плаче си за довършване с готино солце Цитирай
Recommended Posts