Jump to content
Българският форум за музиканти

Едно авер4е издаде кънтри албум ...


Jordan_J

Recommended Posts

Един мой румънски колега и приятел - Тони - приятно ме изненада миналия месец с новината, 4е е записал и издал кънтри албум в една от дивизиите на Nashville Studios. В албума си Тони само пее - вси4ки останали музиканти са американски кънтри изпълнители.

Адреса на сайта му където можете да 4уете откъс от всяка песен от албума е:

 

http://www.tony-m.com/CD.htm

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Обожавам кънтри и това което чух е много добро ,като музика и продукция. Гласа на твоя авер е страшен , много ми допада. Имам една забележка за начина на пеене , смятам че е леко напърчен и прекалено атакува някои думи и фрази (особенно в някои от първите песни от демото, но не и навсякъде разбира се ) , което не е характерно за по-голямата част от кънтри изпълнителите (G. Brooks например, предполагам някъде там се цели ) , поне аз така мисля , но определно стила е страшен, аранжиментите са лудница , музикантите перфектни ... Браво .......

Редактирано от DeathZone
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, кефи много. Тя музиката си е негово виждане и търсене, т.е. направил я е и я е изпял както му идва. Аз оба4е съм сразен от на4ина по който не6тата са записани и зву4ат - просто върха!! Буквално у4ебник за звукозапис и смесване! :D Това едва ли е за 4удене оба4е, като се има предвид, 4е става дума за Nashville все пак ... :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, кефи много. Тя музиката си е негово виждане и търсене, т.е. направил я е и я е изпял както му идва. Аз оба4е съм сразен от на4ина по който не6тата са записани и зву4ат - просто върха!! Буквално у4ебник за звукозапис и смесване! :wub: Това едва ли е за 4удене оба4е, като се има предвид, 4е става дума за Nashville все пак ... :)

Така е , това е мястото. Но малцина са избраните.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, кефи много. Тя музиката си е негово виждане и търсене, т.е. направил я е и я е изпял както му идва. Аз оба4е съм сразен от на4ина по който не6тата са записани и зву4ат - просто върха!! Буквално у4ебник за звукозапис и смесване! :godbless: Това едва ли е за 4удене оба4е, като се има предвид, 4е става дума за Nashville все пак ...  ;)

Така е , това е мястото. Но малцина са избраните.

Ей Механов!!!!Стига с това кънтри бре!!!!Къде отиде добрия стар метал!!!!!????

И се вземи в ръце и драсни някои ред!!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.